ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στην Πάτρα: Γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα

Στιγμές πανικού έζησε μια γυναίκα στο Ρίο και συγκεκριμένα στη γέφυρα Ακταίο με κατεύθυνση τον Άγιο Βασίλειο εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την Αχαΐα. 

Ο δρόμος κάτω από τη γέφυρα πλημμύρισε από την κακοκαιρία μέσα σε δέκα λεπτά και η γυναίκα οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της. Ένας άνδρας που ερχόταν πίσω της και είχε σταματήσει, κολύμπησε για να φτάσει κοντά της, σύμφωνα με το tempo24.gr. 

Κατάφερε να την απεγκλωβίσει και η γυναίκα έκλαιγε μέσα στον πανικό της. Τελικά, η οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο.

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Αθηνών-Πατρών λόγω κακοκαιρίας

Σε διακοπή της κυκλοφορίας προχώρησε η αστυνομία, λόγω προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Πατρών στην χιλιομετρική θέση 161, στο ρεύμα προς Αθήνα, στην περιοχή του Ελαιώνα.

Στην ίδια περιοχή έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών.

Επίσης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή του Μετοχίου Αχαΐας πραγματοποιουνται εκτροπές της κυκλοφορίας.

Hellenic Train: Ακυρώνονται δρομολόγια τρένων λόγω της κακοκαιρίας

Η Hellenic Train με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό) ακυρώνονται.

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας.


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button