ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Παιγνίδια με τα σκουπίδια του Μεσολογγίου: Η Ναύπακτος έκανε το χρέος της, το Αγρίνιο γυρνάει την πλάτη

Ενώ η ταλαιπωρία για το Μεσολόγγι μετά την «περίεργη» φωτιά στο υπό κατασκευή κύταρρο του ΧΥΤΑ συνεχίζεται, τα πολιτικά παιχνίδια, δίνουν και παίρνουν

Όλα ξεκίνησαν όταν το καλοκαίρι, λίγο πριν ολοκληρωθεί το έργο στο ΧΥΤΑ, ξέσπασε μια «περίεργη» φωτιά, με πολλούς να κάνουν λόγο για εμπρησμό, με αποτέλεσμα η πόλη να μην έχει χώρο να εναποθέσει τα σκουπίδια της.

ADS

Η πρώτη πόλη που αναγκαστικά, δέχτηκε τα σκουπίδια της γειτονικής πόλης, ήταν η Ναύπακτος, όπου δύο φορές με εισαγγελική παραγγελία, πήρε μεγάλο αριθμό σκουπιδιών. Όμως ο ΧΥΤΑ της Ναυπάκτου είναι σε οριακό σημείο, αφού το κύτταρο έχει «τιγκάρει» και πλέον δεν μπορεί να δεχτεί άλλα.

Έτσι λοιπόν, η επόμενη κοντινή περιοχή ήταν το Αγρίνιο, αλλά δεν φαίνεται και τόσο πρόθυμο… Ο Παπαναστασίου, αγνοώντας της υπουργική εντολή, δεν δέχεται τα απορρίματα του Μεσολογγίου, κάνοντας το επιτελικό κράτο… κουρελόχαρτο!

Σε όλο αυτό το γεγονός με την απαράδεκτη στάση του δημάρχου Αγρινίου, οι βουλευτές του νομού αποφεύγουν να πάρουν θέση, φοβούμενοι το πολιτικό κόστος, ενώ ακόμα και ο υπουργός Σπήλιος Λιβανός, είναι σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου.

Μπορεί βέβαια ο δήμαρχος Αγρινίου να «πρόσκειται» στο κόμμα της κυβέρνησης, το θέμα όμως με τα σκουπίδια του Μεσολογγίου είναι καυτό και επιβάλλεται να βρεθεί άμεσα λύση!

Η Ναύπακτος το χρέος της το έκανε, το Αγρίνιο;

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button