ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος της «Οινιαδών Ανάπτυξις» με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Συνάντηση Προέδρου «Οινιαδών Ανάπτυξις» Ζαφείρη Καραβία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνό 

Ο Πρόεδρος της «Εταιρίας Διάσωσης, Αξιοποίησης και Ανάπτυξης Ιστορικών Ακινήτων και Φυσικών Μνημείων Οινιαδών» Καραβίας Ζαφείρης, παρευρέθηκεσήμερα ημέρα Τρίτη 23 Μαΐου 2023 στα γραφεία τηςΙεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Μεσολόγγι όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δαμασκηνό.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδροςενημέρωσε τον Μητροπολίτη σχετικά με το όραμα των ιδρυτών της εταιρίας, το σχέδιο δράσης και τις προτεραιότητες του οργανισμού ενώ έθεσε και το ζήτημα της αξιοποίησης και της επανάχρησης του χώρου του Αγίου Παντελεήμονα (πρώην ΕΠΑΛ Κατοχής) ένα θέμα που ο ίδιος έχει αναδείξει μέσω επιστολής του προς τις αρμόδιες αρχές το 2017.

Ο Μητροπολίτης χαιρέτισε και ενθάρρυνε τις προσπάθειες  της εταιρίας και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή επιτυχία στο έργο της «Οινιαδών Ανάπτυξις». 

Εκ του Γραφείου Τύπου Εταιρίας ΔιάσωσηςΑξιοποίησης και Ανάπτυξης Ιστορικών Ακινήτων και Φυσικών Μνημείων Οινιαδών – «ΟινιαδώνΑνάπτυξις»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button