ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ο μικρός Διονύσης από την Πάτρα χρειάζεται τη βοήθειά μας για να χειρουργηθεί στο μάτι – «Ξύπνησε και είχε μετακινηθεί η κόρη του ματιού»

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 4,5 ετών Διονύση από την Πάτρα που δίνει γενναία μάχη για τη ζωή του καθώς διαγνώστηκεμε καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης στην Γερμανία.

Το κόστος είναι υπέρογκο για την οικογένεια του μικρούλη καθώς απαιτούνται περίπου 155.000 ευρώ. Οι γονείς ζητούν τη στήριξη και τη συνδρομή όλων μας για να βοηθήθει το παιδί τους.

Όπως επισημαίνει η μαμά του, κ. Βάσω Τσιάμη Μπετηχαβά,  «Μια μέρα που ξύπνησε, η κόρη του ματιού του είχε μετακινηθεί και είχε κολλήσει τέρμα δεξιά και συνεχίζει να παραμένει έτσι. Λόγω του υπέρογκου ποσού ζητάμε την υποστήριξη του κόσμου, ώστε μαζί με την βοήθεια του Θεού το παιδί μας να γίνει καλά».

«Χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης σε εξειδικευμένο κέντρο στην Γερμανία, όπου μας δίνουν ενθαρρυντικές ελπίδες για ίαση της ασθενείας του αλλά και μεγάλες πιθανότητες να μην γίνει εξόρυξη οφθαλμού» λέει η μητέρα του μικρού Διονύση.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο της μαμάς του Διονύση, 6949729065

Ο λογαριασμός της οικογένειας είναι ο παρακάτω, στην τράπεζα Eurobank:

GR9102606720000960100440974

Related Articles

Back to top button