ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τη χαμένη ταυτότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου – Πού βρέθηκε 

Είχε δηλώσει απώλεια 11 μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Εντεκα μέρες πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε πως έχασε την αστυνομική της ταυτότητα.

ADS

Στις 18 Ιανουαρίου 2022 η Ρούλα Πισπιρίγκου προσήλθε στο αστυνομικό μέγαρο στην Πάτρα, προκειμένου να εκδώσει νέα αστυνομική ταυτότητα, έχοντας προηγουμένως δηλώσει απώλεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, πήγε στο γραφείο έκδοσης ταυτοτήτων της Ασφάλειας Πατρών τη συγκεκριμένη ημέρα κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού. «Της είπαν να πάει τότε, ήταν προγραμματισμένο, δεν πήγε από μόνη της», αναφέρει μαρτυρία.

Ωστόσο η χαμένη ταυτότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου εντοπίστηκε μετά τη σύλληψή της, κάτω από έναν καναπέ στο σπίτι όπου διέμενε στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας, οπότε και κατέσχεσαν αρκετά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων και λάπτοπ.

Όπως αναφέρει στο σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Πελοπόννησος, δύο πράγματα ερευνώνται: Οντως, είχε απωλέσει την ταυτότητά της; Και κυρίως, η έκδοση νέας ταυτότητας υποδηλώνει κάτι «πονηρό», που σχετίζεται με τις αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών στο διαδίκτυο, από τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

Οπως έχει αποκαλυφθεί, οι αναζητήσεις έγιναν σε διάφορους χρόνους κατά την διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στην Αθήνα. Εξ \άλλου, το τάμπλετ της 9χρονης έχει «μιλήσει», καθώς διακριβώθηκε ότι τρεις μέρες πριν φύγει το κοριτσάκι, η φονική κεταμίνη ήταν στα «περιεχόμενα» του τάμπλετ.

Ομως, και από τα στοιχεία του κινητού τηλεφώνου της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει προκύψει ότι αναζητούσε αναισθητικές ουσίες από τις 12 Ιανουαρίου. Το ίδιο έπραξε και στις 17, δηλαδή μια ημέρα πριν εκδώσει νέα αστυνομική ταυτότητα και 11 μέρες από τον θάνατο της Τζωρτζίνας! Συνολικά οι αναζητήσεις της ανέρχονται σε 27.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με ηλεγμένες πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στην πλήρη αποκάλυψη του λόγου που η Ρούλα Πισπιρίγκου άλλαξε την ταυτότητά της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button