ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα μετά από σφοδρή σύγκρουση – Δυο τραυματίες

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα μετά από σφοδρή σύγκρουση στο δρόμο της Τουρλίδας. Δύο τραυματίας – Στο Ρίο διασωληνωμένος ο ένας

Ειδικότερα, αυτοκίνητο που κατευθυνόταν στην Τουρλίδα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στον δρόμο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο να βρεθεί στην θάλασσα με την οδηγό να βγαίνει μόνη της από το αυτοκίνητο τραυματισμένη.

Ο συνοδηγός του σταθμευμένου αυτοκινήτου την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος με αποτέλεσμα από την σφοδρότητα της σύγκρουσης να έχει τραυματιστεί σοβαρά όπως αναφέρουν κάτοικοι.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου για την παραλαβή των τραυματιών και την διακομιδή τους στο νοσοκομείο. Οι επιβάτες του σταθμευμένου οχήματος είναι από το Αγρίνιο και εκείνη την ώρα ψάρευαν, ενώ η γυναίκα εργάζεται σε κατάστημα στην Τουρλίδα.

Μεσολόγγι: Στο Ρίο διασωληνωμένος ο ένας τραυματίας του τροχαίου 

Διασωληνωμένος μεταφέρθηκε ο ένας τραυματίας της σφοδρής σύγκρουσης δυο αυτοκινήτων στον δρόμο της Τουρλίδας τα ξημερώματα.

Το αυτοκίνητο μετά την σύγκρουση βρέθηκε στην θάλασσα, με την γυναίκα να βγαίνει ελαφρώς τραυματισμένη μόνη της από το όχημα.

Επιβάτης του σταθμευμένου οχήματος βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και με την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά. Και οι δυο μεταφέρθηκαν άμεσα από πλήρωμα του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διακομιδή στην Αθήνα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του agriniopress.gr, ο 56χρονος Αγρινιώτης βρισκόταν πίσω από το σταθμευμένο όχημα και ψάρευε παρέα με συγγενή του. Διακομίστηκε στο Ρίο με πολλαπλά κατάγματα και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα. Η οδηγός του smart φέρεται πως δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης. 

Η τροχαία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Related Articles

Back to top button