ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Με ευρωπαϊκό αέρα η προεκλογική συγκέντρωση του Σταύρου Καραγκούνη στην Αθήνα

Η προεκλογική συγκέντρωση που έκανε ο Σταύρος Καραγκούνης στην Αθήνα είχε διάφορες εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους.

Για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής έχει τη στήριξη πολιτικών προσώπων από το εξωτερικό . Βίντεο με μηνύματα στήριξης στο πρόσωπο του Σταύρου Καραγκούνη έστειλαν από το κόμμα Unidas Podemos και το κόμμα των Πράσινων Καταλανών, που μετέχουν στην ισπανική κυβέρνηση. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Καραγκούνης είναι ο άνθρωπος του προέδρου στην Ισπανία και στη Λατινική Αμερική.

Άλλη μια έκπληξη ήταν η παρουσία του Απόστολου Γκλέτσου, γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδα και του υποψηφίου βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Ανατολική Αττική, Ευάγγελου Αντώναρου. Χαρακτηριστική η αναφορά του Σταύρου Καραγκούνη κατά την ομιλία του στον Απόστολο Γκλέτσο . Ο Καραγκούνης εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστούν στενά οι δύο άντρες για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα που συνδέει την Αιτωλοακαρνανία με τη Στερεά Ελλάδα.

Αυτό που δεν ήταν έκπληξη ήταν η παρουσία στενών φίλων και συνεργατών του Σταύρου Καραγκούνη που ανήκουν στο προεδρικό μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως του Χρήστου Σπίρτζη, του Παναγιώτη Κουρουμπλή, της Ρένας Δούρου, του Κώστα Ζαχαριάδη, του Βασίλη Κόκκαλη, του Θύμιου Δρόσου και άλλων που τίμησαν με την παρουσία τους και τη στήριξη τους στην εκδήλωση τον προσωπικό φίλο του Αλέξη Τσίπρα, Σταύρο Καραγκούνη.

Την εκδήλωση συντόνισε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ιεράς Συνόδου, Γιώργος Βασιλείου.

Related Articles

Back to top button