ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Μαζική και με παλμό η ομιλία του Μίλτου Ζαμπάρα στη Ναύπακτο 

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιοβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μίλτο Ζαμπάρα φίλοικαι σύντροφοι από την Ναυπακτία. Σε ένα πραγματικάθερμό κλίμα ο Μίλτος ανέπτυξε το κυβερνητικόπρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάκαμψη της χώρας.  

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η νίκη του Σύριζα θα φέρει άμεσα σε εφαρμογή ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα με άμεση προτεραιότητα την ανακούφιση των κατωτέρων οικονομικών στρωμάτων, με μέτρα όπως την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ, ξεπαγωμα των τριετιών και αύξηση των μισθών στο δημόσιο κατά 10% από 1/7/23. 

Επίσης άμεση εφαρμογή μέτρων κατά της ακρίβειας που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως μείωση ΦΠΑ στο 6% σε τρόφιμα και μέχρι μηδενισμούστα ζωτικής σημασίας προϊόντα(ψωμί, γάλα , κ.α)

Στο μέτωπο της εργασίας, αναφέρθηκε στην κατάργηση άμεσα του συνόλου των αντεργατικών ρυθμίσεων της Ν.Δ. (Νόμο Χατζηδάκη, ρυθμίσεις για τις ΣΣΕ), επαναφορά του καθορισμού του κατώτατου μισθού με συλλογική διαπραγμάτευση μέσω της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 

Ως προς τις φορολογικές παρεμβάσεις ανέφερε την Αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 10.000 ευρώ για όλα τα φυσικά πρόσωπα, την δίκαιη φορολογική αντιμετώπιση της διανομής μερισμάτων και την κατάργηση τέλους επιτηδεύματος.

Τέλος ο Μίλτος κάλεσε τον κόσμο να μην επαναπαυτεί ως την 21η Μάη και όλοι μαζί να συμμετέχουν στην ανατροπή του επιτελικούπαρακράτους της παραπληροφόρησης, των Τεμπών, των υποκλοπών και των απευθείας αναθέσεων.

Related Articles

Back to top button