ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Lash and brow boutique: Η ταλαντούχα Ροξάνη με νέο κατάστημα στην Πάτρα

Καθώς η τεχνολογία προχωρά και νέες τεχνικές εισέρχονται σε κάθε χώρο εργασίας, έτσι και στην τέχνη του μακιγιάζ επαναστατικές μέθοδοι κατακλύζουν την αγορά. Μια από αυτές τις μεθόδους είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου που προσφέρει το Lash and Brow Boutique, στο κέντρο της Πάτρας. 

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια καινοτόμος υπηρεσία που εφαρμόζεται σε σημεία του προσώπου όπως τα φρύδια όπου διορθώνει ατέλειες και τελειοποιεί το σχήμα των φρυδιών. Το Lash and Brow Boutique με ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρει αυτή την απαιτητική υπηρεσία, καθώς το επιτυχημένο αποτέλεσμα βασίζεται στην γεωμετρία του προσώπου και στον καλά εξειδικευμένο τεχνικό ο οποίος μέτρα με κάθε ακρίβεια και σχεδιάζει πως θα τοποθετηθεί το ειδικό υλικό. 
Τα υλικά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι της διεθνούς φήμης και αξιόπιστης εταιρείας PhiBrow. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει διάρκεια από 1 έως 2 χρόνια και η απόχρωση επιλέγεται με βάση την επιδερμίδα ώστε να επιτευχθεί ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Η τεχνική που ακολουθείται από το Lash and Brow Boutique είναι το microblading, όπου οι τεχνικοί σχηματίζουν γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια ολοκληρώνοντας το πλαίσιο του προσώπου και χαρίζοντας νεανική όψη. 
Εάν ωστόσο, παραμένετε ακόμα επιφυλακτικοί για μια πιο μόνιμη εφαρμογή το Lash and Brow Boutique προσφέρει και την τεχνική Henna όπου έχει εξίσου άρτιο αποτέλεσμα αλλά με μικρότερη διάρκεια από 2 έως 3εβδομάδες με δυνατότητα συντήρησης που επαναλαμβάνεται στο σχήμα που υπάρχει. Επίσης, εκτός από την τρίχα του φρυδιού βάφεται και το δέρμα, τονίζοντας έτσι το φρύδι! 
Στο Lash and Brow Boutique παρέχονται υπηρεσίες για τις βλεφαρίδες. Συγκεκριμένα το Lash and Lift tint αποτελεί την πλέον κατάλληλη υπηρεσία για γυναίκες οι οποίες αγαπούν το φυσικό αποτέλεσμα. Στην υπηρεσία αυτή χρησιμοποιείται κερατίνη έτσι οι φυσικές βλεφαρίδες τρέφονται και ενισχύονται. Το αποτέλεσμα χαρίζει καμπυλωτές, πλούσιες και έντονες βλεφαρίδες, καθώς χρησιμοποιείται ειδική βαφή και είναι σαν να φοράτε μάσκαρα. Η διάρκεια κυμαίνεται από 6 έως 8 εβδομάδες και μπορεί να γίνει παράλληλη χρήση μασκαράς για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα. 
Ακόμα, για όσες επιθυμούν ένα ακόμα πιο σαγηνευτικό βλέμμα μπορούν να επιλέξουν τις βλεφαρίδες extension που απαλλάσσουν από τη χρήση μάσκαρας και εφαρμόζονται με πολλές τεχνικές. Οι τεχνήτριες του Lash and Brow Boutique θα σας καθοδηγήσουν, ώστε να βρείτε την τεχνική που σας ταιριάζει. Η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το πάχος και το μάκρος του extension, καθορίζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση γίνεται σε 1,5 έως 3 ώρες ανάλογα με την τεχνική και η φροντίδα γίνεται με έναν ειδικό αφρό και πινελάκι για το στέγνωμα και τον καθαρισμό τους. Όλα τα προϊόντα φροντίδας μετά την εφαρμογή μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημα. 

Για οποιαδήποτε επιπλέον καθοδήγηση στο τι σας ταιριάζει μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 77, Πάτρα και στα τηλέφωνα 2611104389και 6984235804. Instagram: @lash_and_brow_butiqueFacebook: LashandBrowBoutique

Δείτε εικόνες από την εκπληκτική δουλειά:

Related Articles

Back to top button