ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός – Πάτρα : Αγωνία για τα τρία κρούσματα

Ο κορωνοϊός εντείνει την ανησυχία στην Ελλάδα, καθώς η λίστα με τα κρούσματα μεγαλώνει.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει αγωνία για την εξέλιξη της κατάστασης των τριών ασθενών που μολύνθηκαν από τον κοροναϊό και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.


Μέχρι στιγμή, η εξάπλωση της επιδημίας μετράει ήδη 31 άτομα στην Ελλάδα, καθώς την Πέμπτη προστέθηκαν και άλλα άτομα μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι συνταξιδιώτες του 66χρονου που είχε ταξιδέψει σε Ισραήλ και Αίγυπτο.

Οι τρεις από τους 31 ασθενείς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο 66χρονος που ανιχνεύθηκε πρώτος από το συγκεκριμένο γκρουπ, φαίνεται πως αντιμετωπίζει τα πιο βαριά συμπτώματα, ενώ σοβαρή, αν και με ηπιότερα συμπτώματα, κρίνεται η κατάσταση της συζύγου του 66χρονου και ενός ιερέα.

Επίσης, στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται και άλλοι έξι ασθενείς, που έχουν εκδηλώσει ήπια συμπτώματα.

Μια ακόμη κλινική στην Πάτρα λόγω κοροναϊού

Μια ακόμα κλινική επιτάχθηκε στο περιφερειακό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, η ΩΡΛ, το απόγευμα της Πέμπτης (5/3).

Η κλινική εκκενώθηκε και οι ασθενείς μεταφέρθηκαν στην ουρολογική και στην ορθοπεδική προκειμένου τα 24 κρεβάτια να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για όσους νοσήσουν από τον κοροναϊό.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχει ήδη επιταχθεί η οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου.

Αναφορικά με τον 67χρονο ασθενή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας έναν ήδη επιβαρυμένο οργανισμό από άλλες παθήσεις.

Ο κόσμος της Πάτρας είναι μουδιασμένος και η ανησυχία του έχει αρχίσει να μεγαλώνει.

Related Articles

Back to top button