ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα τα παιδιά του 66χρονου

Επικοινωνία με συγγενικό μέλος της οικογένειας του 66χρονου, είχε πριν λίγο το npress.gr, το οποίο μας ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή.

Ο 66χρονος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα επιμελής και προσεκτικός άνθρωπος, όπως μας είπε, αμέσως μόλις επέστρεψε από το Ισραήλ, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο να εξεταστεί για την πιθανότητα να είναι κρούσμα Κορωνοϊού. Ο γιατρός του νοσοκομείου, ζήτησε οδηγίες από τον ΕΟΔΥ, ο οποίος τους είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα αφού ήρθε από το Ισραήλ. «Εκεί δεν έχουν Κορωνοϊό, από την Ιταλία είναι το πρόβλημα» τους απάντησαν χαρακτηριστικά.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε και η σύζυγος του 66χρονου ως κρούσμα του Κορωνοϊού.

Όμως αυτό που προκαλεί ερωτηματικά στην οικογένεια, είναι πως δεν έχουν πάρει ακόμα δείγματα από τα δύο παιδιά του 66χρονου, τα οποία θα ελεγχθούν την…ερχόμενη εβδομάδα, όπως τους ανακοίνωσαν, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Τα δύο αδέρφια βρίσκονται αυτή την στιγμή στο σπίτι τους στην Αμαλιάδα και αποφεύγουν την επαφή με κόσμο. Έχει όμως ελεγχθεί η μία αδερφή, η οποία δεν ήταν θετική. «Ενδεχομένως να την έλεγξαν επειδή δουλεύει σε κρατικό νοσοκομείο» μας είπε το άτομο που ανήκει στον στενό πυρήνα της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας μετέφερε, ο 66χρονος δεν έχει επαφή με κανέναν, η κατάστασή του είναι κρίσιμη και είναι τελείως απομονωμένος, ενώ η σύζυγός του που επίσης νοσηλεύεται, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Related Articles

Back to top button