ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

«Κλείδωσε» την πρωτιά ο Κώστας Καραγκούνης – Μεγάλη συγκέντρωση στο Αγρίνιο

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο Αγρίνιο

Την προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο, εν όψει των Εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαΐου 2023, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης, σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοκρατίας, παρουσία πλήθους φίλων και στελεχών του κόμματος, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του, παρά τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

Ο Κώστας Καραγκούνης στην ομιλία του, αναφέρθηκε στο δίλημμα των επόμενων εκλογών και την κρισιμότητά τους. Κάλεσε τον κόσμο να δώσει αυτοδυναμία στη Ν.Δ. την Κυριακή. Να ψηφίσει ώστε η χώρα να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του σήμερα και να προχωρήσει στο μέλλον δυναμικά. Υποστήριξε μάλιστα ότι η Ν.Δ. θα «αγγίξει» τα ποσοστά του 2019.

Ο υποψήφιος Βουλευτής μίλησε επίσης για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία, όπως τα δύο Νοσοκομεία στον Νομό μας, και αναφέρθηκε στο χρόνιο αίτημα του Αγρινίου, τη δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου, το οποίο έγινε πραγματικότητα.

Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία της πρώτης βιομηχανικής φυλακής, έργο που οραματίστηκε ο ίδιος, και το οποίο είναι στα σκαριά κοντά στο Αγγελόκαστρο και θα φέρει πάνω από 500 μόνιμες θέσεις εργασίας, χιλιάδες επισκέπτες στην ευρύτερη περιοχή και μεγάλη αύξηση της αστυνόμευσης στον νομό.

Αναφέρθηκε επίσης στη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, έργο στο οποίο έκανε αναφορά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο, στη μεγάλη επένδυση στο Βαρκό στην περιοχή της Παλαίρου, και στη σύνδεση του Πλατυγιαλίου με το Άκτιο και του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, έργα τα οποία θα πραγματοποιηθούν την επόμενη τετραετία.

Agriniotimes.gr

Related Articles

Back to top button