ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Ο 60χρονος ήταν αναπληρωτής καθηγητής στη Φαρμακευτική Σχολή

Μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας σημειώθηκε την Δευτέρα (23/10) στην περιοχή του Ρίου, όταν ένας 60χρονο ξαφνικά κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας κατέρρευσε αιφνίδια και άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως, οι διασώστες μόλις έφθασαν διαπίστωσαν οτι είχε ήδη καταλήξει.

Καθηγητής στη Φαρμακευτική Σχολή του πανεπιστημίου

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας, καθώς επρόκειτο για τον γνωστό ακαδημαϊκό, κ. Παύλο Κλεπετσάνη, ο οποίος εκτελούσε χρέη αναπληρωτή καθηγητή στη Φαρμακευτική Σχολή του ΑΕΙ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοπή ως αιτία που οδήγησε στον θάνατό του, ενώ για το συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος.

Η Κοσμητεία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής Παύλου Κλεπετσάνη. Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος ακαδημαϊκός δάσκαλος, ο οποίος υπηρέτησε με ήθος το Πανεπιστήμιο, τη Σχολή μας και το Τμήμα Φαρμακευτικής. Η παρακαταθήκη που αφήνει στους συναδέλφους είναι πολύτιμη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο Κοσμήτορας Αναστάσιος Αθανασόπουλος, Καθηγητής».

Πότε θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον ακαδημαϊκό

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 25 Οκωβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων, στο Α’ κοιμητήριο Πατρών.


Related Articles

Back to top button