ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Καλάβρυτα: Αυτό που έγινε στο Helmos mountain festival δεν έχει προηγούμενο

Ένα μοναδικό τριήμερο έζησαν όσοι ανέβηκαν στα Καλάβρυτα για το Helmos mountain festival

Κέφι μέχρι τελικής πτώσης και χαρούμενα πρόσωπα που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει! Όλα αυτά, στα Καλάβρυτα, στο καλύτερο τριήμερο για του Αγίου Πνεύματος.

Ήταν ένα φεστιβάλ που φιλοξενούσε στο line up του μερικά από τα πιο εμπορικά ονόματα του είδους, ονόματα που από μόνα τους μαζεύουν χιλιάδες κόσμο. Την Παρασκευή έπαιξαν οι Novel 729, Παύλος Παυλίδης και Γιάννης Αγγελάκας, το Σάββατο οι Χατζηφραγκέτα, Εισβολέας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου και, τέλος, την Κυριακή οι Σπύρος Γραμμένος, Γιάννης Χαρούλης και Σωκράτης Μάλαμας.


Στα Καλάβρυτα το τριήμερο, δεν έβρισκες θέση ούτε σε καφέ, ούτε σε ταβέρνες. Και στα σούπερ μάρκετ ουρά, άδειαζαν τα ράφια κάθε μέρα. Εννοείται πως δεν υπήρχε ελεύθερο κατάλυμα σε μεγάλη ακτίνα γύρω από τα Καλάβρυτα ούτε για δείγμα. Η περιοχή έδειχνε πολύ ικανοποιημένη με το Helmos Mountain Festival, η τοπική οικονομία τονώθηκε όσο ποτέ άλλοτε.

Η πιο χαρακτηριστική εικόνα που αποτυπώνει το κέφι στο φεστιβάκ, ήταν αυτή η νεαρή που χόρευε στην πλάτη φίλου της με τον Γιάννη Χαρούλη!

Ένα τεράστιο μπράβο στους διοργανωτές! Τα λέμε του χρόνου!!

Related Articles

Back to top button