ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η PLOUMIS BEER & WINE χορηγός στην εκδήλωση του ΕΠΑΣ Μεσολογγίου

Σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ συμμετείχε ωςσχορηγόςση PLOUMIS BEER AND WINE

Η εκδήλωση είχε θέμα: “Επαγγελματική Εκπαίδευση Δ.ΥΠ.Α” στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων 2022 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/05/2022 και ώρα 18:00 στο χώρο της ΕΠΑΣ Μαθητείας Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ) ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες του διευθυντή και καθηγητών που αναφέρθηκαν στο αντικείμενο της σχολής, τους στόχους της  και τις πολύ θετικές προοπτικές της, και συνέχισε με την βράβευση σπουδαστών καθώς και χαιρετισμό του δημάρχου Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι δοκίμασαν μια σειρά από εξαιρετικά πιάτα που ετοίμασαν  οι σπουδαστές της ειδικότητας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ της ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, σε συνοδεία με την NAFPAKTOS PLOUMIS BEER -από την μοναδική μικροζυθοποιία της Αιτωλοακαρνανίας- καθώς και την νέα σειρά NAFPAKTOS PLOUMIS PREMIUM WINES “NAFS” 

Η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση που πραγματοποιηθηκε με τη στηριξη του διευθυντή ,του διδακτικού προσωπικού,τους σπουδαστές και την NAFPAKTOS PLOUMIS BEER & WINE άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και υποσχέσεις ότι πολλά μπορούν να γίνουν στο μέλλον όταν υπάρχει θέληση ,γνώση και συνεργασίες.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ευχόμαστε στο διευθυντη και τους καθηγητές καλή συνέχεια στο έργο τους και στους σπουδαστές καλή σταδιοδρομία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button