ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η κακοκαιρία χτυπάει Πάτρα και Ναύπακτο – Ποτάμια οι δρόμοι

Στο «μάτι» της νέας κακοκαιρίας που έχει αρχίσει να πλήττει τη χώρα, βρίσκεται η Πάτρα και η Ναύπακτος – Βίντεο από το πλημμυρισμένο Πανεπιστήμιο

Όπως καταγράφεται τα πλάνα από τα παρακάτω βίντεο, σφοδρές καταιγίδες με ισχυρές ριπές ανέμου «χτυπούν» την Δυτική Ελλάδα, που «βουλιάζει» στο «κύμα» της κακοκαιρίας, που αναμένεται να επιδεινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. 

Ήδη, καταγράφεται συσσώρευση υδάτων σε δρόμους της πόλης, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας, όπου χρειαστεί.

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες από τη Ρήγα Φεραίου, τον πεζόδρομο, που έχει μετατραπεί σε απέραντη λίμνη. Παράλληλα, πλημμύρισαν οι Ηρώων Πολυτεχνείου και Όθωνος-Αμαλίας, καθώς και η παραλιακή λεωφόρος Ακτή Δυμαίων.

Ανάλογα προβλήματα σημειώθηκαν σε δρόμους του κέντρου, αλλά και συνοικιών της πόλης, καθώς και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, στη Δημοτική Ενότητα Ρίου.

Σημειώνεται ότι έχει κλείσει η Εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του ελαιώνα και η παλιά Εθνική Οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω κοτολίσθησης λάσπης στο οδόστρωμα από έντονη βροχόπτωση.

Παράλληλα, με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό) ακυρώνονται. Επίσης, λόγω της συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας.


Related Articles

Back to top button