ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Γιατροί του Ρίου χαιρετούν από τα παράθυρα κι εύχονται καλή δύναμη (Εικόνες)

Συγκινητικές στιγμές εξελίσσονται τα τελευταία 24ωρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου οι ρυθμοί δουλειάς γιατρών και νοσηλευτών είναι υπερεντατικοί λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού που φιλοξενούνται εκεί.

Φωτογραφίες δείχνουν γιατρούς του ΠΓΝΠ να χαιρετούν από τα παράθυρα άλλους συναδέλφους του και να τους εύχονται καλή δύναμη για την συνέχεια.

Σε σχετική της ανάρτηση η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου αναφέρει τα εξής:

«Γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου χαιρετανε από τα παράθυρα τους συναδέλφους τους και εύχονται καλη δύναμη ο ένας στον άλλο. Ξέρω -οπως ολοι μας πια- τι απίστευτη δουλειά σηκώνουν αυτοί οι άνθρωποι και στο Ρίο και στον Άγιο Ανδρέα. Ξερω -όπως όλοι μας πια- τι δουλειά σηκώνουν όλοι τους σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής και όλης της χώρας.

Τους σκεφτόμαστε όλους, θέλουμε να είναι υγιείς όλοι τους γιατί είναι άνθρωποι και έχουν κι αυτοί ανθρώπινοι αντοχές. Απο αγαπημένους ανθρώπους μου στο Ριο, στον Άγιο Ανδρέα, στο Λαϊκό της Αθήνας και αλλού μαθαίνω από πρώτο χέρι τι μάχη δίνουν. Αν θέλουμε να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ.»

https://m.facebook.com/athanasia.anagnostopoulou.77/posts/2582636108683805

Thebest.gr

Related Articles

Back to top button
Close
Close