ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτα μέτρα στην Αχαΐα για τον Κορωνοϊό: Αναστέλλεται και η μεγάλη έκθεση προϊόντων από την Κρήτη

Στον μόλο της Αγίου Νικολάου στήνεται αυτές τις ημέρες μια έκθεση πανελλήνιου ενδιαφέροντος. Η έκθεση ετοιμαζόταν στην σκιά της ακύρωσης του φετινού καρναβαλιού και είχε ήδη προκαλέσει οργή στους Πατρινούς.

ADS

Με την σημερινή απόφαση όμως εκτάκτων μέτρων όπου απαγορεύονται πλέον όλες οι συναθροίσεις κοινού σε Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο, η έκθεση αναβάλλεται.

Ο λόγος για τη 18η  Έκθεση Tοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Κρήτης, μια «μεγάλη συνάντηση για τις Toπικές Γεύσεις της Ελλάδας» όπως ακριβώς αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση- ενημέρωση στο διαδίκτυο, με φορέα διοργάνωσης την Περιφέρεια της Κρήτης.

«Ένα ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού,
με ελεύθερη είσοδο για όλους!» διευκρινίζεται ακολούθως για να έχουμε έτσι ένα άρωμα της πολυσυλλεκτικότητας και  κυρίως της μαζικότητας της όλης διοργάνωσης η οποία ήδη στήνει τα περίπτερα στο μόλο.

Η  18η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας”  θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Μαρτίου 2020, στην Πάτρα, στον Μόλο Αγίου Νικολάου.

«Η έκθεση αυτή, έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων, πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων, όπου προωθήθηκαν τα περιζήτητα τοπικά αγαθά» διαβάζουμε. « Παραγωγοί από Κρήτη, Κατερίνη, Τρίκαλα, Καλάβρυτα, Κομοτηνή, Λάρισα, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη, Νίσυρο, Μεσσηνία, Ημαθία, Αττική, Λήμνο, Καστοριά, Καβάλα και Κιλκίς συμμετείχαν σ’ αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και συμπλήρωναν με τα προϊόντα τους την πλούσια γκάμα της διατροφικής αλυσίδας» Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

Επίσης πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για τη γαστρονομία, όπου αναδεικνύονται οι ιδιαίτερες γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές μέσα από την χρήση των εξαιρετικών ντόπιων προϊόντων» συνεχίζει το διευκρινιστικό κείμενο της είδησης για να καταλήξει: «9 ημέρες η καρδιά της Κρήτης και των τοπικών προϊόντων θα χτυπά δυνατά στην Πάτρα! Σας περιμένουμε όλους!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button