ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δωρίδα: Εργαζόμενοι και αντιπολίτευση «ζεσταίνουν» τις μηχανές

Συνάντηση με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα για την Δωρίδα» Ασημάκη Θάνο , τον δημοτικό σύμβουλο Καλλιαμπέτσο Χαράλαμπο καθώς και  τους δημοτικούς συμβούλους Γεραντώνη Χρήστο και Καζανά Μαρία, ως εκπροσώπους του συνδυασμού «Νέα Εποχή για τη Δωρίδα» με επικεφαλής τον Φλώρο Τάσο, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων OTA Ναυπακτίας και Δωρίδoς, την Πέμπτη 21-11-2019, όπου αντικείμενο της συζήτησης ήταν η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, από την δημοτική αρχή του Καπεντζώνη Γιώργου, με το ποσό των 24.000 ευρώ,  για ανάθεση εργασιών αποκομιδής απορριμμάτων στο Ευπάλιο, σε ιδιώτη. 

Είχε ήδη προηγηθεί συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Λάιο Γιάννη, στα γραφεία του συλλόγου. 

Κατά τις συναντήσεις αυτές έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλάχτηκαν απόψεις. Το διοικητικό συμβούλιο εξέφρασε την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στο δήμο Δωρίδοςκαι ζήτησε από τις παραπάνω παρατάξεις να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διαφυλαχτεί ο δημόσιος και ο κοινωνικός χαρακτήρας του δήμου, οιθέσεις εργασίας, αλλά και τα συμφέροντα των δημοτών, οι οποίοι τελικά θα κληθούν να πληρώσουν… το μάρμαρο με την αύξηση των δημοτικών τελών. 

Στόχος είναι  η δημοτική αρχή να ανακαλέσει την απόφαση αυτήνα προχωρήσει σε προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμούσε προσλήψεις προσωπικού προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες της υπηρεσίας και οι ανάγκες των δημοτών. 

Εμείς, ως εργαζόμενοι βρισκόμαστε σεαγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να υπερασπιστούμε τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα όλων των υπηρεσιών των Δήμων, την εργασία μας, το μεροκάματό μας και τα δικαιώματά μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                                        ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close