ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Παΐσιος: «Κατέρχομαι μόνο με την επαγγελματική μου ιδιότητα ως μαχόμενος δικηγόρος»

Επιστολή προς το npress.gr σχετικά με τις άρθρο μας για τις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου, απέστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος Χρήστος Παΐσιος.

Ο κ. Παΐσιος, μας επιπλήττει για το άρθρο που παρουσιάσαμε ενοχλημένος από την αναφορά μας ως «πολιτευτή της ΝΔ»! Ξεπερνώντας κάθε όριο, κάνει λόγο για ανακρίβειες και ψευδείς πληροφορίες, επειδή αναφέραμε «Δικηγορικό σύλλογο Μεσολογγίου Ναυπάκτου» ενώ ο ακριβής τίτλος είναι «Δικηγορικός σύλλογος Μεσολογγίου!!!!

Επειδή λοιπόν δεν θέλουμε να μείνει καμία σκιά, σας παρουσιάζουμε τα δύο άρθρα που γράψαμε σχετικά με τις εκλογές. Το 1ο και το 2ο

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αυτούσια την επιστολή χωρίς καμία προσθήκη:

H ανάρτηση του site σας την 27.11.2017 αναφορικά με τις εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου βρίθει ανακριβειών και ψευδών πληροφοριών.
Εν προκειμένω δεν υπάρχει Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπάκτου, αλλά αποκλειστικά και μόνο Δικηγορικός Σύλλογος Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.
Περαιτέρω κατέρχομαι μόνο με την επαγγελματική μου ιδιότητα ως μαχόμενος δικηγόρος, που κατά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου την 26/11/2017 έλαβα 37 ψήφους έναντι των συνυποψηφίων μου Ζησιμόπουλου Κων/νου που έλαβε 27 ψήφους και Μάριου Παπαθεοδώρου που έλαβε 22 ψήφους.
Θεωρώ τουλάχιστον ατυχή οποιοδήποτε άλλη αναφορά σε ιδιότητά μου πλην αυτής του Δικηγόρου.
Παρακαλώ λοιπόν όπως προβείτε άμεσα στην διόρθωση των ανακριβειών της ανάρτησης, καθώς και των τυχόν αναδημοσιεύσεων, για τις οποίες φέρετε ακέραια την ευθύνη.
Ι.Π. Μεσολόγγι 28/11/2017
Χρήστος Σπ. Παΐσιος
Δικηγόρος
Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Η απάντηση του npress.gr:

Αγαπητέ υποψήφιε πρόεδρε, με έκπληξη λάβαμε την επιστολή σας. Πρέπει να σας πούμε πως είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουμε επιστολή σε τέτοιο ύφος και μάλιστα από κάποιον που παρουσιάστηκε με αρκετά θετικό τρόπο σε άρθρο μας. Με χαρά είδαμε την πρωτιά σας και πρώτοι την ανακοινώσαμε.

Μιλάτε λοιπόν για ψευδείς και ανακριβείς αναφορές μας, επειδή αναγράψαμε στον τίτλο «Σύλλογος Μεσολογγίου Ναυπάκτου» ενώ θα έπρεπε να γράφουμε «Σύλλογος Μεσολογγίου» ; Πάλι καλά  βέβαια που δεν μας κατηγορείτε και για σκοπιμότητα…

Ο σύλλογος λοιπόν λέγεται πράγματι Μεσολογγίου και ψηφίζουν δικηγόροι Μεσολογγίου αλλά….ΚΑΙ Ναυπάκτου και εμείς μένουμε με την απορία για το τι πραγματικά σας ενόχλησε!

Όσον αφορά την ιδιότητά σας για την οποία μας εγκαλείτε, να σας πούμε πως ο τρόπος που ενημερώνουμε το αναγνωστικό κοινό, είναι αυτός που μας έφερε στην κορυφή της ενημέρωσης. Μπορεί εσείς να θεωρείτε ατυχή την αναφορά μας στην πολιτική σας δράση, για εμάς όμως η ολοκληρωμένη ενημέρωση είναι το υψηλότερο αγαθό!

 

Related Articles

Close
Close