ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Bazaar αγάπης για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αγρίνιο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα καλεί τους φίλους του να στηρίξουν το έργο του και να επισκεφτούν τo χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει , στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο.
Το bazaar ξεκίνησε σήμερα και η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Το bazaar θα λειτουργεί και αύριο 12 καθώς και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 με ώρες λειτουργίας :
11-12 Δεκεμβρίου από 10:00π.μ έως 21:00
13 Δεκεμβρίου από 10:00π.μ έως 15:00
Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο bazaar θα βρει κανείς γιορτινές και πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη.
«Καλούμε μικρούς κι μεγάλους να μας επισκεφθούν και να βοηθήσουν το «Χαμόγελο» να συνεχίσει την προσπάθεια του να στηρίζει τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη», λέει η Πραβεζάνου Μαρία, εκπαιδευτικός στην ημερήσια φροντίδα Αγρινίου.
Να σημειώσουμε ότι στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου φιλοξενούνται αυτή την ώρα 16 παιδιά και τα έσοδα από το bazaar θα καλύψουν μέρος των αναγκών του σπιτιού στα Καλύβια.
http://www.agriniopress.gr/

Related Articles

Back to top button