ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Άστεγη οικογένεια στην Πάτρα ζει με ανήλικο παιδί σε παρατημένο αυτοκίνητο

Με λίγα σεντόνια και δύο κουβέρτες σκεπάζει τον ουρανό και τα παράθυρα του αυτοκινήτου που διαμένει, μία άστεγη οικογένεια στην Πάτρα.

Αυτό το όχημα που βρίσκεται στην οδό Οίτης στην Πάτρα στεγάζει την οικογένεια, που έχει και ένα ανήλικο παιδί. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, αρκετές φορές στην περιοχή έχουν θεαθεί τα μέλη της οικογένειας, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση ιδιαίτερα την περίοδο που προηγήθηκε, όταν οι θερμοκρασίες τη νύχτα και το πρωί στην αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν κοντά στο μηδέν.

Αρκετοί ήσαν εκείνοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά το μείζον πρόβλημα της στέγης για την οικογένεια παρέμενε. Μάλιστα πληροφορίες του tempo24.news ανέφεραν ότι ενημερώθηκε και “Το χαμόγελο του παιδιού” στελέχη του οποίου ενημέρωσαν με την σειρά τους την Αστυνομία.

Περιπολικό έφτασε στο σημείο αλλά την ώρα εκείνη δεν κατάφερε να εντοπίσει την οικογένεια, η οποία όμως επανεμφανίστηκε τις επόμενες μέρες και νύχτες κάτω από συνθήκες ψύχους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη των μελών της οικογένειας και του ανήλικου παιδιού, που σύμφωνα με μαρτυρίες εξακολουθούν τις νύχτες να εμφανίζονται στο πρόχειρο κατάλυμά τους.

Related Articles

Back to top button