ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ασημάκης: Η Δωρίδα, παρά τις καλοκαιρινές φωτιές δεν είναι στις επιλέξιμες περιοχές των φυσικών καταστροφών

Του Θάνου Ασημάκη

Στις 20 Απριλίου προκηρύχτηκε  το πρόγραμμα: Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές.

ADS

 http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=87&cs=&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nea_drasi_epanek_epichorigisi_ifistamenon_epichiriseon_pou_echoun_pligi_apo_tin_pandimia_se_perioches_pou_ipestisan_megales_fisikes_katastrofes&utm_term=2022-05-05

 Ένα πρόγραμμα που στοχεύει στη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας σε υφιστάμενες επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές.

   Όμως, δυστυχώς ο δήμος Δωρίδος, που υπέστη τεράστια καταστροφή από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές δεν είναι στις επιλεγμένες περιοχές. 

  Για αυτό ο συνδυασμός μας κατέθεσε ψήφισμα, που θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να ζητήσουμε να ενταχθούν και οι επιχειρήσεις του δήμου μας στις περιοχές προς χρηματοδότηση.

  Πιστεύουμε πως εκ παραδρομής δεν συμπεριλήφθησαν και πως άμεσα θα γίνει τροποποιητική διόρθωση ώστε να αρθεί αυτό το λάθος

Όραμα για τη Δωρίδα

Θάνος Ασημάκης

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button