ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Απρέπεια Λιβανού στο Μεσολόγγι – Αγνόησε τον δήμαρχο σε επίσημη επίσκεψη και παρουσίαση έργων

Σοβαρά ενοχλημένο είναι το περιβάλλον του δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου, από την σημερινή επίσκεψη και την παρουσίαση των έργων από τον υπουργό Αγροτική Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό.

Ο Κώστας Λύρος, ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ήταν η μεγάλη απουσία από το σημερινή “φιέστα”. Ο υπουργός με αφορμή την παραχώρηση του κτήματος Polder στην Περιφέρεια για τις ανάγκες κατασκευής του φωτοβολταϊκού πάρκου των ενεργειακών κοινοτήτων, έδωσε συνέντευξη τύπου με τον Περιφερειάρχη, αναπτύσσοντας συνολικά τον σχεδιασμό. Έτσι ο κ. Λιβανός, μπήκε στο “κάδρο” του μεγάλου αναπτυξιακού έργου.

Ταυτόχρονα, μαζί με τον περιφερειάρχη ανακοίνωσε την ένταξη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μιας σειράς έργων στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου προϋπολογισμού 21 εκ. για μελέτες που έχουν εκπονηθεί από τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου και Ακαρνανικών Ορέων.

Τα 21 εκ. αυτά, διεκδικεί ο δήμαρχος Μεσολογγίου από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Υπήρχε μάλιστα και σχετική συνάντηση με τον υπουργό υποδομών στις πρώτες ημέρες του ως δήμαρχος, όπως λένε συνεργάτες του.

Όλα αυτά, έγιναν σήμερα στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, χωρίς όμως ο δήμαρχος να έχει καμία γνώση επί του θέματος. “Είναι αδιανότητο να έρχεται υπουργός σε μία πόλη και να μην έχει εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο, πολλώ δε μάλλον που ο συγκεκριμένος, ήρθε στον τόπο του” μας είπε στενός συνεργάτης του δημάρχου.

Βέβαια αξίζει να τονίσουμε πως ο υπουργός έχει προσλάβει πλέον στο γραφείο του τον πρώην δήμαρχο Νίκο Καραπάνο, ο οποίος έχει ανοιχτό μέτωπο με τον σημερινό δήμαρχο. Ο Νίκος Καραπάνος έγινε viral πριν μία εβδομάδα, όταν με ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είπε ” τους γ@@σαμε” .

Υπουργός και πρώην δήμαρχος αμέσως μετά , περιόδευσαν στο Αιτωλικό.

Related Articles

Back to top button