ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Αποθεώθηκε ο Κώστας Καραγκούνης σε Ναύπακτο και Αστακό

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, οι κάτοικοι σε Αστακό και Ναύπακτο χθες

Μεγαλειώδης συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραγκούνη σε Αστακό και Ναύπακτο στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους της Αιτωλοακαρνανίας για το σπουδαίο έργο της κυβέρνησης αυτά τα τέσσερα χρόνια αλλά και για τις συνεχείς προσπάθειες που κάνει ο ίδιος για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που βασανίζουν  το νομό. Μίλησε για τους στόχους της νέας τετραετίας και για τη σημασία των εκλογών που έρχονται.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους και όλες για την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία τον έχουν περιβάλει όλα τα προηγούμενα χρόνια και τόνισε πως αυτά τα συναισθήματα τον γεμίζουν δύναμη ώστε να συνεχίζει τον αγώνα για την Αιτωλοακαρνανία και την Ελλάδα.  

Το ευχαριστώ του υποψηφίου:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους για την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, με την οποία με τιμάτε τόσα χρόνια! Να ξέρετε με γεμίζουν δύναμη να συνεχίσω τον κοινό μας αγώνα μέχρι τη Μεγάλη Νίκη!

Η δύναμή σας, δύναμή μου!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Υπ. Βουλευτής Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Related Articles

Back to top button