ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ανυπακοή ξανά στην Πάτρα: Έτοιμοι για καρναβαλική παρέλαση σήμερα με πρόσχημα…φωτογραφία

Παρά την ΚΥΑ που εξέδωσε η κυβέρνηση, παρά τις προοιδοποιήσεις των ειδικών για τους κινδύνους από τις μαζικές συναθροίσεις, οι Πατρινοί ετοιμάζονται να παρελάσουν και σήμερα.

Χθες βράδυ οι δρόμοι ήταν γεμάτοι καρναβαλιστές που φορούσαν τις στολές και με κέφι πλημμύρισαν την πόλη!

Το βράδυ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου αλλά και στους  κεντρικούς  δρόμους της πόλης επικράτησε το αδιαχώρητο από κόσμο που διασκέδαζε. 


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ :Εκατοντάδες καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας αγνοώντας την απαγόρευση (Βίντεο-Εικόνες)

Συνάντηση για αναμνηστική φωτογραφία των Καρναβαλιστών στην πλατεία Γεωργίου και παρέλαση με αφετηρία την Ομόνοια, είναι το σύνθημα.

Κάλεσμα για αναμνηστική φωτογράφιση μπροστά από το δημοτικό θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, φορώντας τις στολές που είχαν ετοιμάσει για το φετινό καρναβάλι, απευθύνουν γνωστοί καρναβαλιστές στα μέλη των πληρωμάτων.

Το ραντεβού δίνεται για σήμερα, Κυριακή 1 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου όπως λένε να τραβήξουν αναμνηστικη φωτογραφία για το μη γενόμενο καρναβάλι του 2020.

Βέβαια για τις 2 έχει προγραμματιστεί παρέλαση με αφετηρία την Ομόνοια. 

Το μήνυμα που δέχθηκαν οι Καρναβαλιστές στα κινητά τους τηλέφωνα  είναι το εξής:

AΓAΠHTOI KAPNABAΛIΣTEΣ. H KAPNABAΛIKH MAΣ BABOYPA EINAI ETOIMH! TO PANTEBOY EINAI ΣTHN ΠΛATEIA OMONOIAΣ THN KYPIAKH ΣTIΣ 14.00. ΦEPTE THN ΦAΣAPIA ΣAΣ, KAI ΠAME OΛOI MAZI NA KANOYME TO KAPNABAΛI TOY 2020!!! TYMΠANA, POKANEΣ, AYTOΣXEΔIA KPOYΣTA, ΣΦYPIXTPEΣ KAI OTI AΛΛO ΘEΛETE ΓIA NA ΔΩΣOYME ΣTHN ΠOΛH AYTO ΠOY THΣ AΞIZEI! EΠIΣHΣ, 1 EKΠPOΣΩΠOΣ AΠO KAΘE ΠΛHPΩMA NA EINAI ΣTIΣ 14.00 ΣTO ΔHMOTIKO ΘEATPO ME TH ΦETINH ΣTOΛH ΓIA THN ANAMNHΣTIKH ΦΩTOΓPAΦIΣH!

Related Articles

Back to top button