ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Alert! Θανατηφόρο τροχαίο στο Μεσολόγγι

Το τροχαίο έξω από το Μεσολόγγι στοίχισε τη ζωή στον οδηγό του αυτοκινήτου. Διακόπηκε η κυκλοφορία όταν έφτασαν οι διασώστες στον τόπο της τραγωδίας…

Η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου μεγαλώνει διαρκώς. Στο Μεσολόγγι έχασε τη ζωή του οδηγός ΙΧ που «καρφώθηκε» σε δέντρο. Το τροχαίο έγινε αμέσως αντιληπτό αλλά ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ακαριαίος. Οι εικόνες στο σημείο σόκαραν τους αυτόπτες μάρτυρες, με το άψυχο σώμα του οδηγού να παραμένει εγκλωβισμένο στο όχημα, που μετά τη σύγκρουση είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Πιο αναλυτικά το πρωί, στην επαρχιακή οδό Μεσολογγίου Αιτωλικού αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Στο σημείο έφτασαν άμεσα 4 οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεσολογγίου με 8 άνδρες, οι οποίοι απεκλώβισαν νεκρό τον οδηγό.

Η τροχαία Μεσολογγίου απέκλεισε τον δρόμο και ενημέρωνε τους οδηγούς να ακολούθησουν άλλη διαδρομή. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Πηγή: onairnews.gr

Related Articles

Back to top button