ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Alert! Στην Δικαιοσύνη στέλνει ο Λύρος φαινόμενα κακοδιαχείρισης στο Μεσολόγγι

Μέτωπο με την διαφθορά στον δήμο Μεσολογγίου, βάζει ο δήμαρχος Κώστας Λύρος

Δείτε την σχετική ανάρτηση του δημάρχου:

Στη Δικαιοσύνη τα στοιχεία και οι ενδείξεις κακοδιαχείρισης
Στα θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις

Σε νέα κρούση στις Δικαστικές Αρχές προβαίνει η Δημοτική μας Αρχή μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τα πορίσματα των ελεγκτών.

Όπως είναι γνωστό τόσο ο συνδυασμός μας όσο και εγώ προσωπικά δίνουμε τεράστια σημασία στα θέματα διαφάνειας και διαχείρισης.

Σύνθημά μας ο έλεγχος και η ανάδειξη όλων των προβληματικών σημείων στην διαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ήταν πρωταρχική υπόσχεση η οποία εκπληρώνεται σήμερα και θα συνεχίσει η έρευνα με διαχειριστικούς ελέγχους, όπου υπάρχουν ενδείξεις.

Για το λόγο αυτό στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου προέβην
σε σχετική ενημέρωση. Το πόρισμα που παραλήφθηκε από ορκωτό ελεγκτή αποτυπώνει πολύ προβληματικές και ανησυχητικές καταστάσεις σε Νομικό Πρόσωπο. Καταστάσεις που κανένας νοικοκύρης δεν θα ανεχόταν. Που δεν είναι συμβατές με το σωστό τρόπο διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Η πορεία από εδώ και μπρος είναι μονόδρομος. Θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες δικαστικές αρχές, οι οποίες ήδη ερευνούν την υπόθεση.

Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος και τα νομικά του πρόσωπα αντιμετωπίζουν πολλές γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, που δυσκολεύουν τη δουλειά μας. Όμως υπάρχει ένα σαφές όριο ανάμεσα στα γραφειοκρατικά εμπόδια και στους κανόνες ορθής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος, που αγγίζουν τον πυρήνα της νομιμότητας.

Σε αυτά τα θέματα δεν κάνουμε εκπτώσεις. Θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το έργο μας, όπως το υποσχεθήκαμε, όταν ζητήσαμε την ψήφο των συνδημοτών μας.

Με διαφάνεια και επώνυμα, όχι με ανώνυμες καταγγελίες πίσω από μάσκες!

Related Articles

Back to top button