ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Alert! 10ο κρούσμα Κορωνοϊού – Συγγενής του 66χρονου

Συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου

Από τα ξημερώματα υπήρξε η πληροφορία πως μία γυναίκα, που είναι συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου ο οποίος νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία στο νοσοκομείο του Ρίου, έχει μολυνθεί κι αυτή με τον κορωνοϊό. Τοπική ιστοσελίδα στην Αχαϊα ανέφερε πως η γυναίκα αυτή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την Καθαρά Δευτέρα και τώρα ήρθε η επιβεβαίωση του δέκατου κρούσματος.

Ηδη η κυβέρνηση, μετά το κρούσμα του 66χρονου που είναι σε σοβαρή κατάσταση, έχει αποφασίσει να λάβει έκτακτα μέτρα στην Αχαϊα, αλλά και στους νομούς Ηλείας και Ζακύνθου, κλείνοντας τα σχολεία για σήμερα και αύριο, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις, μουσεία, καλλιτεχνικούς χώρους, κινηματογράφους, θέατρα, αρχαιολογικούς χώρους και άλλα μέρη με μεγάλες συναθροίσεις. Το νοσοκομείο του Ρίου βγήκε εκτός εφημερίας.

Υπάρχει έντονη ανησυχία πως ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού θα αυξηθεί στους τρεις νομούς, καθώς η περίπτωση του 66χρονου δεν είχε κριθεί αρχικά ως ύποπτη, με αποτέλεσμα να έχει έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο, ακόμη και εντός του νοσοκομείου της Αμαλιάδας, αλλά και του Ρίου. Ηδη αρκετά μέλη του προσωπικού των νοσοκομείων έχει τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ αρκετοί από τους συνταξιδιώτες του 66χρονου σε Αίγυπτο και Ισραήλ, έχουν τεθεί σε καραντίνα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουν τα αποτελέσματα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button