ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Άκτιο: Ταξιτζής έπεσε επάνω σε αστυνομικό για να μην του πάρει το δίπλωμα

Πήγαν να του πάρουν το δίπλωμα και τραυμάτισε αστυνομικό με το ταξί του.

Όλα συνέβησαν χθες στο αεροδρόμιο του Ακτίου Πρέβεζας. Σύμφωνα με το tempo24.gr ο επικεφαλής του Αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου πήγε στην πιάτσα των ταξί, που βρίσκεται μπροστά από τις εγκαταστάσεις του, προκειμένου να πάρει το δίπλωμα από επαγγελματία οδηγό.

Ο ταξιτζής είχε «συλληφθεί» από ραντάρ να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα στην περιοχή της Αθήνας και βάση του κοκ έπρεπε να του αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης για δύο μήνες.

Όταν ο επικεφαλής του Τμήματος ενημέρωσε τον ταξιτζή για την παράβαση και του ζήτησε το δίπλωμα αυτός αντέδρασε και με το αυτοκίνητό του επιχείρησε να χτυπήσει τον αστυνομικό.

Πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στον αστυνομικό στην προσπάθεια να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά τον ένστολο, ενώ ήδη μέσα στο ταξί του είχε επιβιβάσει τουρίστα για να τον μεταφέρει σε κοντινή περιοχή.

Άμεσα επικράτησε πανικός, με διερχόμενους να σταματούν τον μαινόμενο ταξιτζή και αστυνομικούς να τρέχουν για να τον συλλάβουν.

Ο τσαμπουκάς ταξιτζής συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Related Articles

Back to top button