ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Με συντριπτικό κάταγμα στο χέρι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από εξωσχολικούς

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε σπάσει το χέρι του από χτύπημα με γκλομπ

Σοκ προκάλεσε σε καθηγητές και μαθητές το περιστατικο ξυλοδαρμού ανήλικου από εξωσχολικούς σε Λύκειο του Αγρινίου.

Το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξωσχολικούς μέσα στο σχολείο του, την περασμένη Πέμπτη και το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει συντριπτικό κάταγμα στο χέρι. Συγκεκριμένα, οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε σπάσει το χέρι του, από χτύπημα που δέχτηκε με γκλομπ!

Η επίθεση προκάλεσε την επέμβαση της Aστυνομίας, που ήδη έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις. Η ομάδα των νεαρών δραστών αποτελείτο σύμφωνα με πληροφορίες από επτά άτομα. Οι λόγοι της επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Δύο ανήλικους έχει συλλάβει μέχρι τώρα η αστυνομία για το σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή μέσα στο σχολείο του, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ αναζητά αλλά πέντε άτομα που μετείχαν στο άγριο επεισόδιο.

Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο 6ο Λύκειο Αγρινίου, όταν η ομάδα των «7» μπήκε στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος αναζητώντας μαθητή, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν διαφορές. Οταν τον εντόπισαν άρχισαν να τον κυνηγούν μέσα στο σχολείο και να τον χτυπούν, παρά το γεγονός πως το περιστατικό έγινε αντιληπτό από καθηγητές που έσπευσαν να σταματήσουν τον καβγά.

Ομως ο ένας από τους δύο 16χρονους που συνελήφθησαν κατάφερε με γκλομπ, που είχε μαζί του να καταφέρει χτύπημα στο χέρι του μαθητή. Αμέσως στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο που μετάφερε το θύμα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει κάταγμα στο χέρι από το χτύπημα.

Related Articles

Back to top button