ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Η απόγνωση των κατοίκων στην Ποταμούλα: «Μόνο για ψήφο είμαστε» (Εικόνες)

«Σήμερα δυστυχώς καταλάβαμε ότι δεν είμαστε δημότες του Δήμου Αγρινίου γιατί η απουσία σήμερα με όλα αυτά τα προβλήματα ήταν φανερή. 

Εκτός απ’ το Δημοτικό Σύμβουλο Παρακαμπυλίων και τον Τοπικό Πρόεδρο Ποταμούλας ο οποίος ανέβαζε ανθρώπους στο μηχάνημα του μέσα απ’ το ποτάμι για να έχουν πρόσβαση στα χωριά τους. Έλεος δηλαδή μόνο για ψήφο είμαστε;», τα λόγια αυτά αποτυπώνουν την οργή και την αγανάκτηση των κατοίκων στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Αγρινίου.

Το παραπάνω είναι ένα από τα δεκάδες μηνύματα συμπολιτών μας που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες μη ξέροντας πως θα επιστρέψουν στη δική τους κανονικότητα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά και άλλα αντίστοιχα σχόλια στα social media απελπισμένων κατοίκων:

«Δεν είμαστε δημότες κανενός Δήμου κ πολίτες καμίας πολιτείας, είμαστε ιθαγενείς της Ελληνικής περιφέρειας».

«68 χωριά στο έλεος του Θεού. Α ξέχασα δεν προλαβαίνουν ανάβουν λαμπιόνια στην πλατεία δημοκρατίας.»

«Ούτως ή άλλος τα χωριά μία ζωή παρατημένα ήταν πρέπει να αποκατασταθεί όσο το ποιόν δυνατότερο και γρηγορότερα γίνεται η ζημιά να δουλέψουν έστω και τώρα γιατί είναι άτομα μεγάλης ηλικίας με προβλήματα για να μη θρηνήσουμε και ανθρώπινες ζωές ??»

«Βλέποντας όλα τα παραπάνω εγώ θα σταθώ και σε τούτο!! Αν πριν από δέκα χρόνια που ξεκίνησε η νέα χάραξη του δρόμου Αγρινίου Καρπενησίου δεν είχε βαλτώσει και κωλύσει στην Καμαρούλα και Όνειρο και είχε προχωρήσει με ρυθμούς συγκροτημένου και συγχρόνου κράτους τώρα δε θα είμασταν δέσμιοι αυτού του φαινομένου!! Πρέπει Περιφερειάρχης και Δήμαρχος άμεσα να προβούν σε αυτοψία για να καταλάβουν ότι ο δρόμος Αγρινίου Καρπενησίου πρέπει να συνεχίσει με γοργούς ρυθμούς πριν είναι για τον τόπο αργά αφού δεν θα μείνει κανένας και πριν θρηνήσουμε θύματα!! Τα καιρικά φαινόμενα άλλαξαν και οι παρεμβάσεις πρέπει να γίνονται πριν το κακό! Να συνεχίσει η κατασκευή στη Νέα χάραξη!! Η μόνη λύση για το μέλλον»

«Τις επόμενες εκλογές βουρ όλοι στις κάλπες για το καλό του τόπου μας…»

«Έν’ τω μεταξύ, ήμουνα νιός και γέρασα, ακούγοντας για τη νέα Εθνική Οδό Αγρινίου-Καρπενησίου…
Κοντεύω τα 50 και τώρα μαθαίνω ότι κοντεύουν να παραδοθούν τα πρώτα 7 χιλιόμετρα…
Έχω βάσιμες ελπίδες ότι τα εγγόνια μου πατήσουν το νέο δρόμο…»

agriniotimes.gr

Related Articles

Back to top button