ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αγωγές αποζημίωσης καταθέτουν πολίτες για τον αναδασμό στην Δωρίδα

«Διεκδίκηση αποζημιώσεων ηρτημένης εσοδείας παραγωγών που υπέστησαν ζημία από την εκτέλεση του έργου «Δίκτυο Ανοικτών Διωρύγων Πεδιάδας Μορνου»,


Σήμερα, 8/3/2022, σε κατάστημα στα Μαλάματα Δωρίδος με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κτηματιών – καλλιεργητών με θέμα συζήτησης τη Διεκδίκηση Αποζημιώσεων ηρτημένης εσοδείας παραγωγών που υπέστησαν ζημία από την εκτέλεση του έργου «Δίκτυο Ανοικτών Διωρύγων Πεδιάδας Μόρνου».


Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε για λογαριασμό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δωρίδος ο Δικηγόρος Ναυπάκτου Αντώνιος Φράγκος, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα των αποζημιώσεων, ενώ έχει συνδράμει τις παρεμβάσεις μας στους αρμόδιου φορείς.
Δεδομένου ότι η τελευταία φορά που οι αγρότες αποζημιώθηκαν για ηρτημένη εσοδεία ήταν το έτος 2010, χωρίς μέχρι σήμερα το έργο του αναδασμού του Μόρνου να έχει καταστεί λειτουργικό με αποτέλεσμα οι αγρότες να βρίσκονται σε απόγνωση, ομηρία και οικονομική καταστροφή πλέον η διεκδίκηση αποζημιώσεων μεσώ της δικαστικής οδού είναι μονόδρομος.
Αφού έγινε ενημέρωση από τον Δικηγόρο Αντώνιο Φράγκο αποφασίσθηκε με ομαδικές αγωγές να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα, τα δικαιώματα μας και να καταστήσουμε σαφές ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.


Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ανωτέρω αγωγή θα πρέπει να επικοινωνήσουν το συντομότερο με το δικηγορικό γραφείου του Αντωνίου Φράγκου στα τηλέφωνα 26340-22330 και 6973694249 προκειμένου να ενημερωθούν, να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα. Η προθεσμία κατάθεσης των εγγράφων και απαραίτητων δικαιολογητικών είναι μέχρι 15/4/2023.
Ο Πρόεδρος Βασίλειος Καραμπάρμπας

Related Articles

Back to top button