ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αφετηρία του 54ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού στο Καρναβάλι της Πάτρας

Για 54η χρονιά ένα από τα πιο ιστορικά και σημαντικά κομμάτια του Πατρινού Καρναβαλιού, το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού ετοιμάζεται για την εκκίνησή του.

 

Ένα ανανεωμένο παιχνίδι από τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας».

Ο Κρυμμένος Θησαυρός ήταν η αφορμή για τη δημιουργία των Πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού

Συμπεριλαμβάνει Παιχνίδια Πλοήγησης, Φάσεις Πλατείας, Κυνήγι Θησαυρού, Εικαστικά μέσα από Γρίφους σπαζοκεφαλιές και πολύ παιχνίδι!

Ο 54ος Κρυμμένος Θησαυρός θέλει να προσελκύσει περισσότερα πληρώματα, ενσωματώνει νέες τεχνολογίες, γίνεται πιο παιχνιδιάρικος χωρίς να αλλάζουν τα ιστορικά του χαρακτηριστικά.

Οι δράσεις του 54ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού δεν θα αφορούν μόνο τα πληρώματα, αλλά και τους θεατές με πολλές παράλληλες δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες!

Η πρώτη φάση θα διαδραματιστεί στην τελετή έναρξης, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄, με τα πρώτα θέματα σακούλας.

Στην αφετηρία του Πατρινού Καρναβαλιού ο Κρυμμένος Θησαυρός ανοίγει τα φτερά του και μας υπόσχεται πολλά και συναρπαστικά.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close