ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

50.000 ευρώ οι δαπάνες για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στο Αγρίνιο

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αγρινίου για την κεντρική συναυλία με την Δέσποινα Βανδή που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Δεκεμβρίου.

Όπως τονίζεται στην απόφαση, η Κοινωφελής Επιχείρηση προγραμματίζει την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία στην πλατεία Δημοκρατίας και για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων προβλέπεται ότι θα χρειαστούν οι δαπάνες ύψους 50 χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, 40.176 ευρώ προορίζονται για τους καλλιτέχνες, 5.000 είναι για τις μετακινήσεις και 4.824 για τα καθίσματα.

Υπενθυμίζεται πως στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου η πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μαρία Παπαγεωργίου δεν είχε απαντήσει για το κόστος της συναυλίας. Είχε διευκρινίσει, όμως, πως μέρος του όποιου κόστους θα καλυφθεί από χορηγούς όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Τι αφορούν οι δαπάνες

Οι δαπάνες αφορούν: Αμοιβή Σχήματος -Εσωτερικές μετακινήσεις σχήματος (σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών) -Μετακίνηση καλλιτεχνών (παροχή αυτοκινήτου πολυτελείας)/κάλυψη αμοιβής του οδηγού -Έξοδα μετακίνησης τεχνικής ομάδας και παραγωγής, 2 γεύματα ημερησίως για όλους τους συντελεστές, Τεχνική Υποστήριξη (σύμφωνα με το technical rider)/κόστος μεταφοράς και ενοικίασης τεχνικού εξοπλισμού BACKLINE), εξέδρα (σύμφωνα με το technical rider και τις προδιαγραφές της παραγωγής + κόστος μεταφοράς) -Κόστος ασφάλισης συντελεστών, αμοιβή εταιρείας παραγωγής και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Agriniopress.gr

Related Articles

Back to top button