ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη: Κρέμασε γάτες στα κλαδιά δέντρου στη Λυσιμαχία!

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Γαβαλούς του δήμου Αγρινίου κρατείται ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή, καθώς μέσα στο χωράφι του στη Λυσιμαχία , βρέθηκαν τρεις γάτες κρεμασμένες, νεκρές, δεμένες από τα πόδια στα κλαριά ενός δέντρου.
Ο συλληφθείς – όπως εξήγησε στο φιλοζωικό site www.zoosos.gr η πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου Βούλα Αναγνωστοπούλου – είπε στους αστυνομικούς ότι δεν σκότωσε τις γάτες, που ήταν δικές του. Ισχυρίστηκε ότι τις βρήκε νεκρές καθώς κάποιος τους έριξε φόλες για να τις σκοτώσει και εκείνος στη συνέχεια τις κρέμασε στο δέντρο εκεί για να δείξει στους συγχωριανούς του ότι δεν έχει ποια άλλες ώστε να αποτρέψει εκείνον που το έκανε και μην ρίξει ξανά εκεί στο κτήμα του δηλητηριασμένα δολώματα!
Σε βάρος του κατέθεσε καταγγελία στο Α.Τ. Αγρινίου η κα Αναγνωστοπούλου η οποία ενημερώθηκε από κάτοικο της Λυσιμαχίας για το έγκλημα. Πλέον αναμένεται το τι θα αποφασίσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου αν δηλαδή ο άνδρας θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ή αν θα οριστεί δικάσιμος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button