ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα σήμερα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία αναμένουν οι Πατρινοί σινεφίλ την έλευση του ηθοποιού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην Αχαική πρωτεύουσα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο 40χρονος καλλιτέχνης θα έρθει στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων αυτή την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 για να συνομιλήσει με το κοινό για τη νέα του κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Ένας Άλλος Κόσμος» που ήδη πανελλαδικά έχει αγγίξει τα 380.000 εισιτήρια ενώ μόνο στην Πάτρα οι θεατές που έχουν δει το φιλμ ξεπερνούν τους 10.000. Μάλιστα μέσα στην περίοδο των γιορτών κάποιες βραδιές στα Ster Cinemas λόγω της πολυκοσμίας, δεν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια για τις προβολές της ταινίας.

Το γενικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Χ. Παπακαλιάτη στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε, όπως εστάλη από την διεύθυνση του πολυκινηματογράφου, είναι το εξής:

Ο Χ. Παπακαλιάτης που πιθανόν να συνοδεύεται και με κάποιον από την εταιρεία Village που διανέμει το φιλμ στις αίθουσες, θα βρίσκεται στον χώρο των Ster Cinemas, της Πάτρας από τις 20.00 έως και τις 23.30 περίπου το βράδυ.

Καταρχήν στην προβολή των 20.00 θα κάνει μία πολύ γρήγορη εμφάνιση και στην συνέχεια μεταξύ 20.00 – 21.00 θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου στον χώρο του φουαγιέ του κινηματογράφου όπου ο κ. Παπακαλιάτης θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Στην συνέχεια στην προβολή των 21.00 στην μεγάλη αίθουσα των Ster Cinemas χωρητικότητας σχεδόν 400 θέσεων και συγκεκριμένα μετά το τέλος της προβολής ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα αφιερώσει περίπου μισή ώρα ώστε να συνομιλήσει με το κοινό.

Στο φιλμ που απαρτίζεται από τρεις ιστορίες παίζουν μεταξύ άλλων ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μαρία Καβογιάννη, ο J.K. Simmons, o Mηνάς Χατζησάββας, κ.α.

Επιμέλεια – Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

thebest.gr

Related Articles

Back to top button