ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πατρινό Καρναβάλι: Εντυπωσιάσαν τα πληρώματα με τις ευφάνταστες στολές, το κέφι και την αισιοδοξία τους, στη νυχτερινή παρέλαση– ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τριάντα χιλιάδες καρναβαλιστές φώτισαν τη νύχτα της Πάτρας το βράδυ του Σαββάτου, στη ποδαράτη παρέλαση. Ένα ανθρώπινο ποτάμι κεφιού, ενθουσιασμού, χαράς και δημιουργίας, πλημμύρισε την οδό Κορίνθου και με τον χορό και το τραγούδι του, αποδεικνύοντας ότι η Πάτρα είναι και θα είναι η πρωτεύουσα του καρναβαλιού.

Η παρέλαση ξεκίνησε με τα φωταγωγημένα άρματα με πρώτο του Βασιλιά, πλουτοκράτη, Καρνάβαλου, καθώς φέτος τα άρματα του Καρναβαλικού Συνεργείου του Δήμου είναι αφιερωμένα στην πολιτική, κατά κύριο, λόγο σάτιρα.

Εντυπωσιακή πάνω στο άρμα της μέσα στη θάλασσα των χρωμάτων, ήταν και η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού, η 19χρονη Δήμητρα Οικονομοπούλου.

Η παρέλαση συνεχίστηκε με τα πολύχρωμα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, με τις ευφάνταστες και πρωτότυπες στολές τους.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα πληρώματα εκείνα, κυρίως τα πολυπληθή, τα οποία επανέλαβαν τον κοινότυπο εαυτό τους.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2016.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου

ΤΩΡΑ- ΔΕΙΤΕ LIVE τη Νυχτερινή Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού

Πατρινό Καρναβάλι: Αυτή είναι η σειρά των πληρωμάτων στην αποψινή ποδαράτη παρέλαση

πηγη: thebest.gr

Related Articles

Back to top button
Close
Close