ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Παραβόλα: Τα συγκλονιστικά μηνύματα της μικρής αδερφής στο Facebook

Την φωτογραφία του προφίλ της άλλαξε σήμερα η 14χρονη αδερφή του δράστη, βάζοντας μία με την μητέρα της, όπου αναφέρει στο facebook:

Να μείνω να κάνω τι ? Να φύγω να πάω που ? Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό.. Μανούλα μου δεν το σηκώνει η καρδιά μ ότι μου Έφυγες Ότι κ να κάνω όπου και να πάω στο μυαλό μου έρχεσαι εσύ .. νομίζω πως ακούω να λες συνέχεια τ όνομα μου κ γυρίζω να κοιτάξω αν θα σε δω κάπου για να σε πάρω αγκαλιά Έφυγες και μου φταίνε τα πάντα τουλάχιστον ξέρω ότι εκεί που είσαι δεν κινδυνεύεις και ότι θα είσαι ασφαλείς κάποια μέρα θα ξανασυνταντιθουμε και θα είμαστε όπως πριν μου λείπεις ήδη.Δεν έχω δει πιο όμορφη μαμα και ούτε θα δω μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τν χρόνο πίσω και να σταματούσα τα πάντα που θα σε βρω τώρα ?? Θα ζω μόνο με τις αναμνήσεις μας και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα…καλό ταξίδι μαμά… Να μας προσέχεις…Σ”ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ: έφυγες πολύ άδικα ….

mzraakntxz56b9bb04792d4

σε άλλη φωτογραφία σήμερα αναφέρει:

Μπορεί μεταξύ μας να υπάρχουν χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι τον ουρανό, αλλά σε σκέφτομαι συχνά γιατί η αγάπη δεν μετριέται από την απουσία αλλά από το μέρος που σε έχω μέσα στην καρδιά σ αγαπάω μαμά μου!!! δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό….μου φαίνεται όλο αυτό ένα ψέμα αλλά δεν είναι…πως θα το αντέξω, πως…..;;;

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button