ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Volley Camp 2016

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) και το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ) οργανώνει προπονητικό Volley Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κουκούλι» για αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί από το 1998-2003 όλων των συλλόγων της πόλης.

Για το θέμα, παραχωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέα Αθανασόπουλο τον Σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο, τον Παναγιώτη Μουστάκη μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ, τον Κώστα Κόντη πρόεδρο του Δ.Σ. του ΠΕΑΚ, τον Γιώργο Χριστόπουλο προπονητή βόλεϊ και τον Βασίλη Γεωργιόπουλο επίσης προπονητή βόλεϊ.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανασόπουλος τόνισε ότι «στο πλαίσιο της αθλητικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Πάτρα δωρεάν προπονητικό camp για αθλητές του βόλεϊ».

Ο κ. Πετρόπουλος είπε ότι «στον μαζικό αθλητισμό που ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα, προσθέτουμε πλέον και ποιοτικά χαρακτηριστικά», ενώ ο κ. Κόντης από το ΠΕΑΚ τόνισε: «Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε θετική για το λαό και τη νεολαία, παρόμοια προσπάθεια».

Tο camp θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 11 μέχρι την Παρασκευή 15 Ιούλη και θα διδάξει ο διακεκριμένος Πατρινός Coach Γιώργος Χριστόπουλος με βοηθούς τους γνωστούς προπονητές Βασίλη Γεωργιόπουλο και Σπυριδούλα Τριανταφυλλοπούλου.

Στόχος του camp είναι η βελτίωση της ατομικής τεχνικής, θα είναι κλειστό για σαράντα (40) αθλητές-τριες, που θα χωριστούν σε δύο γκρουπ αγόρια-κορίτσια. Τα κορίτσια θα προπονούνται 9:30 – 11:00 το πρωί και τα αγόρια 7:30 – 9:00 το απόγευμα.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και δικαίωμα αίτησης έχουν αθλητές-τριες των αναπτυξιακών αγωνιστικών τμημάτων όλων των Πατρινών ομάδων βόλεϊ . Αν η ζήτηση ξεπεράσει τη δυναμικότητα του camp θα γίνει επιλογή από Τεχνική Επιτροπή.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά

α) 2610 270099 ΕΣΠΕΠ από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

β) espep2010@gmail.com (ονοματεπώνυμο αθλητή, ημερομηνία γέννησης, σύλλογος που ανήκει, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Related Articles

Back to top button