ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σφεντόνα, μπουλόνια και άδεια μπουκάλια βρέθηκαν στο σπίτι του νεαρού που τα ξημερώματα έριξε βόμβα μολότοφ στο Μεταγωγών – Κρατείται στην Ασφάλεια

Επτά βόμβες μολότοφ μετέφερε ο 23χρονος που συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Πάτρας, επειδή λίγη ώρα νωρίτερα είχε εκτοξεύσει μια από αυτές προς στην είσοδο του τμήματος Μεταγωγών, που βρίσκεται στην οδό Ι. Βλάχου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς πλησίασε στις 6.00 το πρωί το κτίριο του τμήματος Μεταγωγών και στην συνέχεια πέταξε μία βόμβα μολότοφ, με στόχο την είσοδο του τμήματος, χωρίς όμως αυτή να εκραγεί.

Κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο 23χρονος πέταξε τη βόμβα από το δώμα παρακείμενης πολυκατοικίας στην οποία διαμένει με τη σύντροφό του.

Αμέσως μετά, ο 23χρονος άρχισε να τρέχει προς τους γειτονικούς δρόμους, προκειμένου να εξαφανιστεί. Ταυτόχρονα, υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του και τελικά αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγα μέτρα πιο μακριά από το τμήμα Μεταγωγών και συγκεκριμένα στην οδό Τσαμαδού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης, στην προσπάθεια του να διαφύγει, πέταξε σε κάδο απορριμμάτων ένα σάκο που περιείχε έξι βόμβες μολότοφ, τις οποίες βρήκαν οι αστυνομικοί, κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν στην περιοχή.

Μετά την σύλληψη του, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, βρέθηκαν μία σφεντόνα, μπουλόνια, καθώς και άδεια μπουκάλια.

Ο άνδρας κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Related Articles

Back to top button