ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ο Κοτοπούλης προτείνει…κοινοποίηση για το Καρναβάλι – Μια ενδιαφέρουσα πρόταση

Ο Ζαφείρης Κοτοπούλης μέσα από την σελίδα του στο Facebook έκανε μια πολύ σημαντική πρόταση για την διαφήμιση του Πατρινού καρναβαλιού.

Δείτε τί έγραψε:

Έχω δουλέψει τα τελευταία 14 χρόνια σε μερικά απο τα μεγαλύτερα σόου,τηλεοπτικές παράγωγες ,φεστιβάλ, εκθέσεις,αθλητικές διοργανώσεις στην Ευρώπη και τον κόσμο και αυτό που έχω παρατηρήσει ως αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι ότι διατηρούν στο γραφείο παραγωγής (που δεν σταμάτα να λειτουργεί με το πέρας της εκάστοτε διοργάνωσης πάρα ετοιμάζει την επόμενη από την επομένη του γεγονότος και καμιά φορά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας για λόγους οικονομίας σχεδιασμού) έναν υπάλληλο- γραφείου με αρμοδιότητες ιντερνετικης προπαγάνδας-διαφήμισης- δημοσίων σχέσεων που μονίμως ποστάρει φωτογραφίες, άρθρα σχετικά από τον Τύπο ,το διαδίκτυο, κάνει φίλους προσεγγίζει το 《target group》του, είτε είναι πανεπιστήμια ,τουριστικοί οργανισμοί- γραφεία, blogs, καλλιτέχνες και επαγγελματίες όπως διαφημιστικοί οργανισμοί ή και πιθανούς σπόνσορες…!!

Μα κυρίως προκείμενου να κάνει ότι είναι δυνατόν να μην περάσει απαρατήρητο, να μείνουν επίκαιροι και στο μυαλό και πιθανόν στα πλάνα όσο περισσότερου κόσμου ως προορισμός και βασικά οι εικόνες τα ενσταντανέ με celebrities τα προγράμματα αυτό εξυπηρετούν.

Και η μεγαλύτερη τους επιτυχία όταν ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο είναι όταν κατορθώσουν μια φωτογραφία από το εvent κάθε περίοδο να πολυ ποσταριστεί τόσο ώστε να γίνει αυτό που λέμε στο διαδίκτυο Viral, σε άπλα ελληνικά ΑΝΆΡΠΑΣΤΗ.

Και λέω εγώ με 35. 000 συμμέτοχες και 30. 0000 κόσμο στην περιφέρεια με τους επισκέπτες στα τόσα χρόνια του θεσμού με τους φίλους μας στο Facebook, στο Instagram κλπ δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο αν όλοι ποστάρουμε την ίδια φωτογραφία ή άλμπουμ (αλλά το ίδιο ) δεν θα ήταν αδύνατο ,δεδομένου ότι το θέμα από μόνο του είναι εντυπωσιακό, να πετύχουμε το σκοπό. Και νομίζω αυτό θα έπρεπε να το ζητά ως μέρος του παιχνιδιού του κρυμμένου θησαυρού ο Δήμαρχος κάθε χρόνο.

Με ένα διαγωνισμό που θα λήγει την ήμερα της έναρξης του καρναβαλιού κάθε χρόνου να διαλέγεται η φωτογραφία που θα παρακαλέσει ο Δήμαρχος τους Πατρινούς και τους φίλους του θεσμού να ποστάρουν στο διαδίκτυο και στα κανάλια! Αν θέλετε προς το παρόν ποστάρετε- στείλτε μήνυμα, διαδώστε αυτό το άλμπουμ.

ΥΓ. Με σεβασμό στον Δήμαρχο και στους διοργανωτές που έχουν δύσκολο έργο!Αν θέλετε αφαιρέστε το όνομα σας ή κάντε tag ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!”.

1654402

1654401

1654404

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button