ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα:Ντου με το τρακτέρ στην Γ’ ΔΟΥ! Οι αγρότες απέκλεισαν με τα αγροτικά μηχανήματα την είσοδο του κτιρίου!!!ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μπούκαραν – στην κυριολεξία- με τα τρακτέρ στη Γ’ ΔΟΥ! Αγρότες από τη Δυτική Αχαϊα που αυτή την ώρα πραγματοποιούν αποκλεισμο της εφορίας στην Ακτή Δυμαίων με τα αγροτικά τους μηχανήματα, έβαλαν το τρακτέρ στην είσοδο του κτιρίου! Αυτή την ώρα (11.53) κατευθύνονται στο κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ στην οδό Αθηνών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων οι αγρότες στη 1.30 το μεσημέρι, θα κατευθυνθούν στη Βιομηχανική Περιοχή, όπου και και αποκλείσουν τον κόμβο προς ΒΙΠΕ, στη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου.

Το απόγευμα θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με τον αποκλεισμό της Πατρών – Πύργου, στα φανάρια της Κάτω Αχαϊας.

Στο Αίγιο, σύμφωνα με το filodimos.gr, διπλό θα είναι το μπλόκο αγροτών και φορέων σε Νέα και Παλιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, όπως έγινε και χθες βράδυ.

Ο αποκλεισμός έγινε στην Παλιά Εθνική στη Γέφυρα Μεγανίτη για δύο ώρες,από μέλη 21 επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων και συλλόγων της Αιγιάλειας, ενώ και οι αγρότες του μπλόκου στα βενζινάδικα της Νέας Εθνικής Οδού έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μέχρι τις 10 το βράδυ.

Αναμένεται να κλείσουν και σήμερα Τρίτη το απόγευμα την Παλιά Εθνική Οδό στον Μεγανίτη, από τις 7 έως τις 9.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες του μπλόκου της Νέας Εθνικής Οδού στα βενζινάδικα αποκλείουν από τις 8 έως τις 10 το βράδυ την κυκλοφορία, όπως συνηθίζουν τις τελευταίες μέρες, αφού πραγματοποίησαν ενημερωτική συνέλευση μελών του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου “Μπακόπουλος-Ντρίνιας”, ενώ θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί της Τρίτης, για την ενημέρωση του κοινού. Στο μπλόκο των αγροτών θα μεταβεί την Τρίτη και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ως ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις ενάντια στο Ασφαλιστικό και Φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Στα μπλόκα της Αιτωλοακαρνανίας

Κλειστή είναι μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι η Αντιρρίου -Ιωαννίνων, στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας, όπως έχει ανακοινωθεί από το μπλόκο των αγροτών, ενώ σήμερα θα αποκλείσουν την οδό από τις 2 σήμερα το μεσημέρι έως τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης. Επίσης αποφάσισαν να συμμετάσχουν μαζικά στο Παναγροτικό Συλλαλητήριο της Αθήνας την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου. “Η μετάβαση στην Αθήνα θα γίνει με λεωφορεία και Τρακτέρ. Η παραμονή μας στη πλατεία Συντάγματος θα εξαρτηθεί από την στάση της Κυβέρνησης”.

Σήμερα και ώρα 20:00 προχωρούν σε σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ανυποχώρητοι οι αγροτες στην Ηλεία

Ανυποχώρητοι στα μπλόκα τους παραμένουν οι αγρότες στην Ηλεία και συγκεκριμένα στον Μαραθιά, στο Κουρτέσί και στον Αγ. Γεωργίο.

thebest.gr

Related Articles

Back to top button