ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Να τελειώνει οριστικά το θέμα των σκουπιδιών του Πύργου θέλει ο Κουρουμπλής

Αποφασισμένος να τελειώσει «εδώ και τώρα» το θέμα των σκουπιδιών στην Ηλεία, με την άμεση υλοποίηση της προσωρινής ενδιάμεσης λύσης, προκειμένου να αδειάσουν ο Πύργος και η Αρχ. Ολυμπία από τα σκουπίδια, φάνηκε στη χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής. Σε αυστηρούς τόνους διεμήνυσε σε κάθε κατεύθυνση πως δεν θα δεχθεί καμία άλλη καθυστέρηση στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών και ζήτησε από τους δημάρχους που εμπλέκονται αυτή την ώρα στο θέμα, να «τρέξουν» τις διαδικασίες και εντός της ημέρας να μην απομένει κανένα ανοιχτό ζήτημα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο εκτελών χρέη Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διονύσης Παναγιωτόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι δήμαρχοι Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, Αρχ. Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς και Ήλιδας και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες απευθυνόμενος στους τρεις δημάρχους ο κ. Κουρουμπλής ήταν απόλυτος στο θέμα της άμεσης υλοποίησης της προσωρινής ενδιάμεσης λύσης με την εκμίσθωση των μηχανημάτων για να ξεκινήσει η Μηχανική Διαλογή στην Τριανταφυλλιά. Σε περίπτωση που παρουσιαστούν διαδικαστικές ή άλλες αγκυλώσεις και δεν προχωρήσει η λύση αυτή και συνάμα παραμείνουν στους δρόμους τα σκουπίδια, ο υπουργός Εσωτερικών είναι διατεθειμένος να «πάρει κεφάλια».

Έτσι μετά και από συνεννοήσεις και επαφές που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, είναι πολύ πιθανό οι εργασίες για την προσωρινή ενδιάμεση λύση στο ΧΥΤΥ της Τριανταφυλλιάς, να επιταχυνθούν ακόμα και σήμερα…

ilialive.gr

Related Articles

Back to top button
Close
Close