ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή η Πατρών – Κορίνθου στο Αίγιο – Ξεσηκώθηκαν κι άλλες κοινωνικές ομάδες

Νέο μέτωπο κατά της κυβέρνησης με αποκλεισμό και της παλαιάς εθνικής οδού στο ύψος του Αιγίου, ανοίγουν 21 κοινωνικές ομάδες της περιοχής.

Μετά τον αποκλεισμό των Παλαιών Διοδίων το βράδυ της Κυριακής, σκληραίνουν τη στάση τους και προετοιμάζονται για κλείσιμο και της Παλαιάς Εθνικής Οδού στη γέφυρα Μεγανίτη, το βράδυ της Δευτέρας, με άγνωστη τη συνέχεια.

Αυτό κάνει ιδιαίτερα δύσκολες πλέον τις μετακινήσεις καθώς έρχεται να προστεθεί στο καθημερινό, απογευματινό κλείσιμο των αγροτών στη νέα εθνική οδό,

Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής, εκπρόσωποι από 21 συνολικά συλλόγους και φορείς της Αιγιάλειας συγκεντρώθηκαν και απέκλεισαν για 3 ώρες (7-10 μ.μ.) τα Παλαιά Διόδια, εμποδίζοντας τη διέλευση οχημάτων τα οποία εκτρέπονταν από τον κόμβο του Σελινούντα στην Παλαιά Εθνική Οδό, με ευθύνη της Τροχαίας Αιγίου. Μάλιστα, σε μια κίνηση διαμαρτυρίας, οι συμμετέχοντες έριξαν στο οδόστρωμα πορτοκάλια και μαύρη σταφίδα, συμβολικά και δείχνοντας πόσο ευτελίζεται η αξία των πολύτιμων προϊόντων της Αιγιάλειας με τις προωθούμενες κυβερνητικές πολιτικές για τους αγρότες. Η απόφαση που ελήφθη στο εν λόγω μπλόκο είναι ο αποκλεισμός, 7 με 9 το πρωί, της ΔΟΥ Αιγίου και δίωρο κλείσιμο της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο ύψος της Γέφυρας Μεγανίτη, τη Δευτέρα 7 με 9 το βράδυ.

AGROTES AIGIO PATRATORA.GR

Πηγή φωτογραφιών: Πέπη Σπηλιωτοπούλου

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button