ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δραματική έκκληση της μητέρας του ενός αγνοούμενου -“Όποιος είδε κάτι να μιλήσει”- ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές ώρες αγωνίας ζουν οι οικογένειες των δύο αγνοούμενωνανδρών ηλικίας 35 και 40 ετών που εξαφανίστηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Αιτωλικό, ενώ από την Αστυνομία ερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες εξαφάνισης τους.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν ξανά οι έρευνες αστυνομίας και 6ης ΕΜΑΚ.

Η μητέρα του ενός εκ των δύο αγνοουμένων μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και απηύθυνε έκκληση , αν κάποιος γνωρίζει ή είδε κάτι να μιλήσει.

Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί των υπηρεσιών της διεύθυνσης αστυνομίας Αιτωλίας, της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεσολογγίου, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και εθελοντικές ομάδες διάσωσης.

Οι δυο νέοι που αγνοούνται είναι οι Βασίλης Γρατσάνης του Κωνσταντίνου από το Ξηρόμερο και Πενταλοφιώτης Ιωάννης Κορδώσης. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν ήταν ένα μαύρο TOYOTA COROLLA με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άνδρες διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο μέχρι τα ξημερώματα και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητό τους και έφυγαν. Από τότε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής και οι οικογένειές τους δήλωσαν εξαφάνιση σήμερα το απόγευμα.

Παρακαλείται πολύ όποιος γνωρίζει οτιδήποτε,να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 2632041163, 6937097075, 6981227424 και 6944271647.

Related Articles

Back to top button