ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αυλαία του Πατρινού καρναβαλιού με Σάκη Ρουβά – Τα έσπασαν οι “Ρουβίτσες”

Το είπε και το έκανε. Είπε ότι θα τα σπάσουμε στην Πάτρα και πραγματικά ξεχωριστή ήταν η αποχαιρετιστήρια βραδιά στο Πατρινό Καρναβάλι του 2016 με τον Σάκη Ρουβά στην Ακτή Δυμαίων. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήρθε προσκεκλημένος της ομάδας των πληρωμάτων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το καθιερωμένο …απογευματινό της πάρτυ αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης.

To Royal ήταν κυριολεκτικά κατάμεστο, από εκατοντάδες γνωστούς Πατρινούς, ενώ ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς ήταν πάρα πολύ ευχάριστος και με άψογο στυλ.

Εμφανίστηκε δύο φορές στην σκηνή, την πρώτη στις 11.30 περίπου. Πριν εμφανιστεί επί σκηνής το πρόγραμμα “κράτησαν” τρεις συνεργάτες του.

Στο πρώτο μέρος είπε δικά του τραγούδια ενώ στο δεύτερο ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες άλλων ερμηνευτών, μέχρι και το “Έτσι ξαφνικά” του Αντώνη Ρέμου, ενώ στο διάλειμμα είπε από μικροφώνου “Μην φύγει κανείς γιατί θα γίνει της πουτ@ν@ς”….. Όταν εμφανίστηκε και πάλι στην σκηνή με κοστούμι με κόκκινες λεπτομέρειες επικράτησε πανδαιμόνιο…

Γενικά ήταν πολύ ευδιάθετος και σε καρναβαλικό πνεύμα. “Άρπαζε” τις φούσκες από τις …ρουβίτσες και τις έσπαγε… Μετά του τις έδιναν όλοι μόνοι τους για να τις σπάει…

Η βραδιά τελείωσε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, ενώ ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο facebook επισημαίνοντας ότι πέρασε τέλεια και ότι τα έσπασε στην Πάτρα. Επί σκηνής ευχαρίστησε τους:Φάκαλο, Ματθαιόπουλο, Μαυριόπουλο και Σταθόπουλο, υπευθύνους των πληρωμάτων που τον προσκάλεσαν στην Πάτρα, ενώ μάθαμε ότι διανυκτεύρευσε στο Patra Palace. Όταν τελειωσε το πάρτυ συνεχίστηκε με μουσική από τους Αποστολόπουλο, Γεωργίου, Κολλιόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες.

thebest.gr

Related Articles

Back to top button
Close
Close