ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αναβάλλεται η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού

Οριστικά αναβάλλεται για το επόμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου η πραγματοποίηση της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Όπως δήλωσε πριν από λίγο στο thebest.gr o Πρόεδρος της Κοιωνφελούς Επιχείρησης του Δήμου για το Πατρινό Καρναβαλι Νίκος Χρυσοβιτσάνος, αποφασίστηκε η χρονική μετάθεση της τελετής για το επόμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου, λόγω των προβλέψεων για έντονη καταιγίδα το προσεχές Σάββατο.

Όπως είπε, η απόφαση για αναβολή ελήφθη κατά πλειοψηφία χθες βράδυ σε συνεδρίαση του Δ.Σ.

“Όλες οι προβλέψεις που λαμβάνουμε είναι ότι το Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο καιρός θα είναι βροχερός. “Το κόστος της τελετής είναι 23.000 ευρώ. Δεν θα πετάξουμε αυτά τα χρήματα στη βροχή” σημειώνει χαρακτηριστικά, απαντώντας ταυτόχρονα στη δυσαρέσκεια που έχουν εκφράσει καταστηματάρχες για την αναβολή , μιας και οι ίδιοι είχαν προγραμματίσει πάρτι και άλλα events στα καταστήματά τους.

Επιπλέον ο κ. Χρυσοβιτσάνος σχολιάζει ότι διατηρεί αμφιβολίες για το ως προς το κατά πόσο η κακοκαιρία που αναμένεται το Σάββατο θα εξυπηρετήσει τους καταστηματάρχες στην προσέλκυση πελατών.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιανουαρίου Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 μεταφέρεται για το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄, λόγω των προβλέψεων για κακές καιρικές συνθήκες.

http://www.thebest.gr/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button