ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνιώδεις έρευνες για δυο άνδρες που έχουν εξαφανιστεί στην παραχελωϊτιδα

Από το πρωί της Πρωτοχρονιάς αγνοούνται δύο νέοι άνθρωποι στην περιοχή της παραχελωϊτιδας. Ο ένας είναι ο Βασίλης Γρατσάνης από τα Πηγάδια του Ξηρομέρου και ο δεύτερος Πενταλοφιώτης Ιωάννης Κορδώσης. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν είναι ένα μαύρο TOYOTA COROLA με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885. «Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζει οτιδήποτε,να επικοινωνήσει στα εξής τηλέφωνα: 2632041163 ,6937097075 , 6981227424 και 6944271647», γράφει το τοπικό blog http://syllogosimanina.weebly.com/pigadianews

Στην Α/Δ Αιτωλίας από το πρωί υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δυο ατόμων , περίπου 35 με 40 ετών που έφυγαν χθες βράδυ για διασκέδαση στις περιοχές του Πενταλόφου, Νεοχωρίου, κλπ και δεν έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους.
Πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο άνδρες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Νιοχώρι, δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ να σημειωθεί πως όπως προκύπτει από τις έρευνες, τα κινητά τους έπαψαν να λειτουργούν στις 4 περίπου τα ξημερώματα.
Αργά το βράδυ της πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την καλύτερη οργάνωση των ερευνών στις οποίες συμμετέχουν πολλοί άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Αιτωλίας, άνδρες της Πυροσβεστικής, της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Μεσολογγίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα Σάββατο αναμένονται ενισχύσεις.

http://www.agriniopress.gr

Related Articles

Back to top button