Best of Network

Κοριτσάκι 2 χρονών βρέθηκε να κοιμάται στο δάσος με το σκυλάκι της για μαξιλάρι

Η μικρούλα απομακρύνθηκε από το σπίτι της και βρέθηκε σώα και αβλαβής ώρες αργότερα – Τη φύλαγαν τα σκυλάκια της

Ένα κοριτσάκι δύο ετών, που απομακρύνθηκε από το σπίτι του, τρελαίνοντας τους γονείς της που την έψαχναν εναγωνίως, βρέθηκε ώρες αργότερα να κοιμάται σε ένα δάσος παρέα με τα δύο σκυλιά της.

Η Θία Τσέις, εξαφανίστηκε γύρω στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης από το σπίτι της οικογένειας στο Μίσιγκαν. Η μητέρα της, Μπρουκ, δήλωσε μιλώντας στο τοπικό πρακτορείο WLUC, ότι η Θία έπειζε ξυπόλητη στην αυλή όταν ο θείος της της είπε να μπει στο σπίτι για να βάλει τα παπούτσια της.

«Το ένστικτό μου μου είπε να ελέγξω ότι δεν είχε μπλέξει κάπου» είπε η μητέρα της.

«Και τότε ήταν που παρατηρήσαμε ότι έλειπε και εκείνη και τα σκυλιά μας».

«Πανικοβλήθηκα» – Οι έρευνες για τη 2χρονη

Για περίπου μισή ώρα η Μπρουκ και ο κουνιάδος της έψαχναν σε κοντινές περιοχές για τη Θία αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Τότε πανικοβλήθηκα, σκεπτόμενη τα χειρότερα» είπε η μητέρα της, προσθέτοντας ότι ούτε τα σκυλιά απαντούσαν στις φωνές τους.

Related Articles

Back to top button